• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 10 » Армреслінг
Армреслінг
17:12
В Палаці металургів завершився чемпіонат Донецької області з армрестлінгу. Тридцять п"ять майстрів боротьби на руках виборювали перемогу у чотирьох вагових категоріях окремо правою та лівою руками. У командному заліку зі значною перевагою усіх випередили спортсмени спортклубу Іллічівець.
Це вже четвертий чемпіонат області з армрестлінгу. У змаганнях, які проходили у палаці Металургів, взяли участь тридцять п"ять спортсменів з Волновахи, Дзержинська, Харцизська, Донецька та інших міст області. Вони визначали чемпіонів у чотирьох вагових категоріях.
Баландін: "Есть новые ребята из Макеевки, поменялась команда нашего СК, есть новые люди. Думаю, они себя покажут , на что они способны, занимаясь в тренажерных залах. Должна быть яркая борьба".
У ваговій категорії до семидесяти кілограмів перше місце вибороли маріупольці: лівою рукою- Іван Бібіков з СК Азовсталь та правою іллічівець Леонід Ююкін. У наступній категорії до вісімдесяти кілограмів найсильнішим як правою, так і лівою рокою став представник Донецька Артем Хачатрян. Переможець спартакіади комбінату імені Ілліча Сергій Пурх виступав на обласному чемпіонаті серед спортсменів вагою до дев"яносто кілограмів: "Начал готовиться к заводским соревнованиям, потом- на область. Прелпочтение отдаю правой руке. Левая была сильнее, но сейчас привык больше бороться правой. Разницы в подготовке нет".
Сергій Пурх виборов другі місця як однією, так і іншою рукою. А перемогли тут Андрій Чумаков з Харцізська лівою, та іллічівець Євген Старущенко з ВВО- правою. У категорії понад дев"яносто кілограмів комбінат імені Ілліча представляв Сергій Кесарев з будівничо-монтажного цеху.
С. Кесарев: "Рассчитываю на первое место. Видел новых ребят из Макеевки, Волновахи. Я их не знаю, но думаю, проблем не будет. Есть разные упражненеия для подготовки, но лучше всего спарринги, упр. с гантелями, штангой, ОФП.".
Сергій Кесарев підтвердив свій клас-в нього перше місце лівою рукою, а провою чемпіоном став олексій подустов з Волновахи.У командному заліку усіх випередили спортсмени спортклубу Іллічівець, на другому місці команда Волновахи, третьому- Харцизська.

Просмотров: 898 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0