• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 3 » Турнір з футболу пам"яті Івана Армяновського
Турнір з футболу пам"яті Івана Армяновського
16:36
Чергові матчі були зіграні у турнірі пам"яті відомого маріупольсьукого футболіста Івана Армяновського. На попередньому етапі команди грають у трьох групах. Переможці двох груп, які продовжать боротьбу у півфіналі, вже відомі- це команди "Добро та воля" з селища Мелекіно та Портовик. У групі Б принциповою видалася гра команди Прометей цеху ремонта металургійних печей комбінату імені Ілліча та Портовика. Перша половина матчу принесла перевагу іллічівцям з рахунком один :нуль, гол на рахунку Олександра Іванова. Але з перших хвилин другої половини зустрічі малюнок поєдинка змінився. Спочатку після подачі від кутового прапорця Андрій Колесниченко зрівняв рахунок- один:один. Невдовзі футболісти торговельного порту порушили правила у своєму штрафному майданчику, але удар з одинадцятиметрової позначки Володимира Омельчука відбив воротар Портовика. До фінального свістка арбітра футболісти торговельного порту ще двічі вразили ворота Прометея. Відзначилися Андрій Колесниченко- вдруге та Сергій Колесник. Остаточний результат три:один на користь Портовика.
Андрій Колесниченко: "Портовик такая команда, где все ребята игровые. Любой может дать пас, готовили угловые, с Колесником играем за РСЭУ, сыграны."
Це була вже третя поспіль перемога команди Портовик , яка достроково зайняла у групі Б перше місце і буде грати у півфіналі турніру.
Колесниченко: "Первую игру выиграли у Сигнала- 8:0, с Теплосетью было тяжелее. Сегодня игра тяжелая, переломили, нашли свою игру. Поле узкое, мы играем на более широком".
Як розповів Андрій Колесниченко- один з кращих гравців Портовика у матчі з Прометеєм- для команди торговельного порту це перший турнір у цьому році: "Готовились сначала в зале, сейчас на улице. В этом году я пополнил ряды команды , кто ушел- не знаю. Задача выиграть, перед нами всегда такие задачи".
У групі Ц місто у півфіналі завоювала команда "Добро та воля" з селища Мелекіне. А у групі А на перемогу претендують дві команди- Азовсталь та Титан.


Просмотров: 872 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0