• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 9 » "Іллічівець" зіграв у нічию 1:1 з київським "Динамо"
"Іллічівець" зіграв у нічию 1:1 з київським "Динамо"
18:01
Футболісти Іллічівця, граючи у меншості, здобули результативну нічию у поєдинку з одноосібним лідером чемпіонату України київським Динамо. У складі маріупольської команди гол у ворота суперника забив півзахисник Ігор Тищенко, який вийшов на заміну у середині другого тайму.
Гра на стадіоні Іллічівець розпочалася за складних погодних умов. Захисну плівку, яка вкривала трав"яний газон, зняли лише за сорок хвилин до початку зустрічі.
В. Газаєв - тренер "Динамо": "Хотел бы отметить великолепное качество поля. Надо отдать должное дирекции стадиона, при таких климатических условиях газон близок к идеальному. Игрокам ничто не мешало показать хороший футбол."
Перша половина гри пройшла за територіальною та ігровою перевагою динамівців, але жодному з суперників забити бодай один гол не вдалося. Головні події у цьому поєдинку розпочалися ближче до середини другої половини зустрічі. Спочатку арбітр матчу вгледів порушення правил з боку Артема Савіна і вилучив захисника маріупольців з поля. Отримавши чисельну перевагу, Динамо посилило тиск на ворота Всеволода Романенка, але воротар Іллічівця грав впевнено та надійно. А тут ще у нападі господарям поля посміхнулася вдача. Адріан Пуканич бив по воротах, а вийшов пас на Ігоря Тищенка, який у один дотик надіслав м"яча у ворота Шовковського- один:нуль. П"ять хвилин потому Динамо зрівняло рахунок у дуже суперечливій ситуації. При виконанні гостями штрафного удару Артем Мілевський знаходився у офсайді, але асистент арбітру не помітив цього і Роман Зозуля забив гол у відповідь- один:один. Цей рахунок залишився на табло до фінального свистка.
І. Близнюк - тренер "Іллічівця": "Излишне было настраивать команду на игру с Динамо. Одна только буква на футболке многое значит. Очень хотели реабилитироваться перед своей публикой в глазах болельщиков."
Після цієї гри Іллічівець залишився на дванадцятій сходинці турнірної таблиці Прем"єр-ліги. Наступну зустріч маріупольська команда зіграє з Таврією. Гра відбудеться чотирнадцятого березня у Симферополі.

Просмотров: 866 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0