• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 11 » Плавання
Плавання
16:36
У басейні Нептун пройшов чемпіонат Донецької області з плавання , на якому виступили понад сто п"ятдесят майстрів блакитних доріжок з десяти міст. Беззаперечними лідерами змагань стали плавці спортивного клубу Іллічівець- у їх складі п"ятнадцять чемпіонів і перше загальнокомандне місце.
У змаганннях, які проходили у плавальному басейні Нептун, взяли участь понад сто п"ятдесят спортсменів з десяти міст області. Маріуполь на чемпіонаті представляли плавці спортивного клубу Іллічівець.
Мізін - гол. суддя: "Это как подготовительный этап к зимнему чемпионату в Харькове. Все спортсмены под нагрузкой. Приехали все ведущие кроме Дзеркаль и Борисика. Они в составе сборной Украины".
Анастасія Шевченко- донька відомої маріупольської дзюдоістки Людмили Матієвської - у запливі на сто метров батерфляєм встановила особистий рекорд- одна хвилина двадцять секунд- і зайняла четверте місце. А на дистанції двісті метрів комплексним плаванням у Анастасії третє призове місце.
А. Шевченко: "Мама не хотела отдавать меня в дзюдо. Папа сказал, что хватит дзюдоисток. Мне плавание больше нравится. Я стала третьей на Украине на 800м, я стайер".
Декілька іллічівських плавців стали багаторазовими чемпіонами змагань. Майстер спорту міжнародного класу Ольга Береснева перемогла на трьох дистанціях вільним стилем- двісті, чотириста та вісімсот метрів. Майстер спорту Олександра Чушикіна виграла запливи на п"яти дистанціях батерфляєм, вільним стилем та комплексним плаванням. Тричі фінішував першим у запливах на спині Вадим Коцарь, дві вищих нагороди у майстра батерфляя Дарини Макєєвої. За словами головного судді чемпіонату наприкінці травня- на початку червня в Маріуполі ще відбудуться досить відповідальні змагання з плавання.
Мізін: "Здесь мы планируем провести пятые молодежные игры Донецкой области, это серьезные соревнованя, мы их сравниваем с малыми Олимпийскими играми".
Плавці Маріуполя посіли перше місце у загальнокомандному заліку. На другому - спортсмени з Артемівська, третє - у команди Донецька.


Просмотров: 1070 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 4.0/2 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0