• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 30 » Перемога Іллічівця-2
Перемога Іллічівця-2
15:08
На стадіоні Азовець футболісти Іллічівця- два у матчі першості України серед команд другої групи здобули вольову перемогу з рахунком три:два над суперником з Кривого Рогу- командою Горняк. У складі господарів поля переможний гол на вісімдесят другій хвилині матчу забив Дмитро Швець.
Весняну частину першості України Іллічівець-два розпочав з двох поразок- від третьої команди донецького Шахтаря та запорізського Металурга-два.
Ю. Керман: "С Шахтером уступили за 3 минуты до конца, с Металлургом игра не получилась. Мы их весаной обыграли, нет стабильности, нужно время."
Гра на стадіоні Азовець розпочалася невдало для господарів поля. На п"ятнадцятій хвилині футболісти з Кривого Рогу забили гол у ворота Іллічівця-два. Але ще до перерви підопічні Юрія Кермана не тільки відновили рівновагу, а й вийшли вперед у рахунку. У складі другої маріупольської команди відзначилися Кирило Ковальов та Станіслав Філатов. На початку другої половини зустрічі криворізська команда зрівняла результат- два:два. Але Дмитро Швець наприкінці поєдинку таки приніс вольову перемогу Іллічівцю- двазрахунком три:два. У складі господарів активною грою на правому фланзі атаки виділявся вийшовший на заміну у другому таймі сімндцятирічний Микита Гревцов. Після цієї перемогу Іллічівець-два залишився на тринадцятому місці у турнірній таблиці групи Б другої ліги.
М. Гревцов: "Моя задача- сделать передачу в центр. Я полузащитник. Боролись, старались, надеемся на лучшее. Не хотим идти на этом месте, будем подниматься".
Вигравши у Гірника, Іллічівець-два наблизився у турнірній таблиці до свого суперника на відстань двох очок.
Ю. Керман: "В той команде игроки на 6-7 лет старше наших, рад , что не уступили. Задача- расти в каждой игре"
Наступну зустріч друга маріупольська команда проведе третього квітня у місті Свердловськ з місцевим Шахтарем.


Просмотров: 822 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0