• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 5 » Новачки футбольного клубу "Іллічівець"
Новачки футбольного клубу "Іллічівець"
17:31
Завтра футболісти Іллічівця вдома у рамках дев"ятнадцятого туру зустрінуться з лідером чемпіонату України серед команд Прем"єр- ліги столічним Динамо. А напередодні на тренувальних полях засобам масової інформації були представлені новачки маріупольської команди.
Цієї зими у складі Іллічівця з"явилися п"ять новачків. Вихованець київського Динамо захисник Олександр Яценко прийшов до маріупольської команди з одеського Чорноморця. Олександру двадцять п"ять років і він у складі національної збірної України брав участь у фінальному турнірі чемпіонату світу дві тисячі шостого року.
Олександр Яценко:"Замечательные впечатления о команде, городе, инфраструктуре. Есть конкуренция, это хорошо. Она должна быть в команде".
Ще один новий гравець захисту - литовець Гедімінас Паулаускас. Двадцятисьомирічний футболіст окрім Литви пограв у клубах Туреччини та Швейцарії. У весняній частині чемпіонату захищати кольори Іллічівця будуть і два нових півзахисника- Іван Козоріз з ФК Харків та Станислав Гудзикевич з ПФК Севастополь. А нападник Георгій Габедава, якому двадцять років, перейшов до Маріуполя з ФК Гагри. У минулому сезоні у чемпіонаті Грузії у дев"ятнадцяти матчах Георгій Габедава забив десять голів.
Близнюк - гол. тренер: "Надеемся, что ребята нам помогут, все опытные за исключением Габедавы. Он молодой форвард. Надо работать. Надеемся, что они нам помогут. Будет сложно, нужно играть и показывать результат."
Завтра на Іллічівець очикує випробування лідером чемпіонату- столичним Динамо. Маріупольська команда налаштовується дати бій одній з кращих команд країни, учаснику Ліги чемпіонів і сподівається на підтримку вболівальників.
Близнюк: "Наша команда в домашних матчах играет для болельщиков. Люди приходят поддержать, надеемся на 12 игрока, который придет и поможет нам.
Яценко: "От игры с Динамо ожидаю хорошей игры, чтобы порадовать болельщиков. И чтобы результат был положительный для Мариуполя".
Зустріч Іллічівець- Динамо відбудеться завтра, у суботу на стадіоні Іллічівець. Початок матча о п"ятнадцятій годині за київським часом.


Просмотров: 926 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0