• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 30 » Футбольний турнір греко-української дружби
Футбольний турнір греко-української дружби
15:00
Фінішував перший міжнародний юнацький футбольний турнір грецько- української дружби, присвячений святкуванню Дня незалежності Греції. На урочистій церемонії закриття змагань командні та індивідаульні призи отримали переможці та призери турніру.
Впродовж трьох днів у критому спорткомплексі Іллічівець за перемогу змагалися вісім юнацьких футбольних команд, серед них у футболісти команди Макединікос з грецького міста Салоніки.
А. Куюмдзоглу - керівник грецької делегації: "Этот турнир футбольный, но наша цель- познакомить ребят с элинизмом Греции, приобщиться к культуре, это было полезно для обеих сторон".
Гості з Греції у своєму останньому матчі зустрілися з футболістами Іллічівця. Результативний поєдинок пройшов майже у рівній боротьбі і приніс перемогу господарям поля з рахунком п"ять:три. У складі маріупольської команди двічі влучними ударами відзначився Ігор Асланов.
І. Асланов: "Поначалу игра была трудной, боролись за каждый мяч. В конце их переиграли, такой вышел счет. Задачу выполнил на 75 процентов"
У складі команди Македонікос кращим гравцем протягом всього турніру був визнаний Андоніс Карадзіас. Він отримав спеціальний приз. Як зізнався сам футболіст, перебування у Маріуполі справило на нього незабутнє враження.
Карадзіас: "Очень благодарен за прием. Много увидели. Нам организовали экскурсии в греческие села. Великолепный спортцентр. Украинские команды очень сильные. Мы старались, показали, что можем играть."
Переможцями турниру у обох вікових групах стали футболісти донецького Шахтаря. Крім чемпіонів, призи отримали і команди- призери змагань. Окремо були відзначені кращі гравці турніру за амплуа. Пам"ятний приз від господарів змагань керівнику грецької делегації Афанасіосу Куюмдзоглу вручив начальник управління з фізичної культури та спорту Олег Муравйов.
А. Куюмдзоглу: "Я хотел бы передать благодарность всем спортсменам Украины, клубу, ФГОУ, надеемся на следующие встречи".
У свою чергу пан Афанасіос Куюмдзоглу відзначив суттєву допомогу комбінату імені Ілліча у організації та проведенні цього турніру і передав іллічівцям у подарунок символ міста Салоніки- Біду вежу.


Просмотров: 855 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0