• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 26 » Cтрибки у воду
Cтрибки у воду
15:21
У плавальному басейні Нептун завершився чемпіонат України зі стрибків у воду серед юніорів. Команда спортивного клубу Іллічівець у складі сьоми спортсменів виборола на цих змаганнях три бронзові нагороди. Дві з них у активі Ігоря Комишенка, одну здобув Станіслав Оліферчик.
У змаганнях взяли участь спортсмени віком до шістнадцяти років, всього шість команд. Це понад п"ятдесят стрибунів з Запоріжжя, Дніпропетровська, Київа, Луганська, Харківа. Від Маріуполя у чемпіонаті виступали сім представників спортклубу Іллічівець. Як розповів головний суддя змагань, заслужений тренер України Анатолій Головань, старти у плавальному басейні Нептун стали одним з етапів відбору до чемпіонату Європи, який відбудеться у липні у столиці Фінляндії місті Гельсінкі.
А. Головань - ЗТУ: "Приехали все сильнейшие кроме Николаева, у них не работает бассейн. Достоточно высокие результаты. Идет усложнение программ".
У індивідуальних стрибках з триметрового трампліну іллічівський спортсмен п"ятнадцятирічний Ігор Комишенко посів третє місце, а переміг хлопець з Луганська.
І. Комишенко: "Мог выступить лучше, соперники достойные, все нормально. Меня привела на прыжки мама. Занимаюсь 8 лет."
А Станіслав Оліферчик теж зайняв третє призове місце, але у стрибках з однометрового трампліну. У останній день змагань і Комишенко і Оліферчик виступали у синхроних стрибках з триметрового трампліну.
С. Оліферчик: "Мой напарник- Музыченко, тренировались, рассчитываем на третье место. Когда один прыгаешь, легче, а с напарником- нужно и за ним смотреть".
Станіслав Оліферчик разом з Євгеном Музиченко посіли у синхроних стрибках п"яте місце, а ось Ігор Комишенко у парі з Володимиром Леонтьєвим з Луганська став третім призером чемпіонату. У підсумку у іллічівських стрибунів три бронзових нагороди.
А. Головань - ЗТУ: "В целом их выступление успешное. Год назад вступил в строй бассейн, два года не тренировались, оцениваю выступление как успешное".


Просмотров: 1018 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0