• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 03
Футбол невозможен без творчества… Почему? Узнаете, если в воскресенье 4 апреля в 21:20 включите свои телевизоры на телеканале «МТВ» и не пропустите «Пенальти»! Герои очередной программы – защитник футбольного клуба «Ильичевец» литовский легионер Гедиминас Паулаускас и творческие мариупольские болельщики групп «М9» и «Мариуполь-ультрас».
Добавил: Portokali | Дата: 03.04.2010

У зв"язку з тим, що футбольні поля у Луганській області знаходяться зараз у поганому стані, поєдинок вісімнадцятого туру першості України серед команд групи Б другої ліги Шахтар (Свердловськ)- Іллічівець-два перенесений у Маріуполь. Зустріч відбудеться у суботу третього квітня на стадіоні Західний. Початок матча о тринадцятій годині за київским часом, вхід вільний.
Добавил: Portokali | Дата: 03.04.2010

Стартував черговий, дванадцятий за рахунком розіграш Кубка профкому комбіната імені Ілліча з футболу. На першому етапі у змаганнях візьмуть участь вісімнадцять команд. Володар почесного трофея за традицією визначиться влітку, у липні на День металурга.
У дванадцятому розіграшу Кубка профкома комбінату імені Ілліча з футболу беруть участь двадцять команд. Вісімнадцять з них виступають у першому етапі у трьох групах. К шести кращим з них на другому етапі приєднаються фіналісти минулорічного розіграшу- Титан та Прометей.
Лєпін: "В этом году система осталась прошлогодняя. Число команд уменьшилось. Играют команды всех лиг. Проигрывать крупно желающих мало"
У цьогорічному розіграшу Кубка профкома усі матчі заплановано провести в одному місці.
Лєпін: "Игры всего турнира пройдут на Олимпе. Закончим первый этап к концу апреля. Начало мая- второй этап. Оставшиеся игры -в июне-июле".
У групі Ц програму змагань відкрили футболісти команд Зеніт та Локомотив-два. Вже на четв ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.04.2010

У турецькому місті Анталія завершився тринадцятий чемпіонат Європи з ушу. За нагороди змагалися понад триста спортсменів з двадцяти восьми країн. У складі збірної команди України у розділі саньда- контактні поєдинки виступали і вихованці дитячо- юнацької спортшколи "Лідер" маріупольського торговельного порту. Артем Кучко у ваговій категорії до п"ятидесяти шести кілограмів став бронзовим призером чемпіонату. А Олександр Мирошниченко серед спортсменів вагою до шестидесяти кілограмів став п"ятим. У командному заліку збірна України вперше зайняла друге місце.
Добавил: Portokali | Дата: 03.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0