• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 3 » Жіночий Євро-2009 триває, проте без українок...
Жіночий Євро-2009 триває, проте без українок...
15:45
У Фінляндії триває жіночий Євро-2009. Українки провели на цих змаганнях три гри, проте, нажаль, не потрапили до чвертьфіналу чемпіонату. В складі національної команди нашої країни виступала і представниця маріупольської "Іллічівки" Ірина Василюк. Дівчина вже повернулася до Маріуполя і разом з партнерками по команді продовжує підготовку до ігор чемпіонату країни.
Ірина розповіла, що після доволі складних п"ятиденних зборів у Києві, національна збірна вирушила в Гельсинки, де за два дні мала зіграти перший матч. Дівчина каже, що українська збірна достатньо не володіла інформацією про команди, які потрапили з ними до однієї групи - збірні Голандії, Данії та господаркок турніру - фінок. До того ж, напередодні чемпіонату Європи українки не мали серйозних спаринг-партнерів.
Ірина Василюк - гравець національної збірної з футболу та команди "Іллічівка" : "Вот мы приехали. Через 2 дня у нас была игра с Голландией. 9 минута - 2:0. Это уже было что-то сказано. Да, уровень футбола конечно намного выше, чем наш, даже сборно. Потому что даже так, как они тренируются, отношение их к футболу. У них не просто так, пришли поигрались и ушли. У них все вообще очень серьезно"
Доволі серйозним і напруженим був і наступноий поєдинок, який українки повели проти збірної Данії. В ньому наша національна збірна поступилася з рахунком 1:2. Після цієї поразки українки втратили навіть теоретичні шанси потрапити до чвертьфіналу турніру. Проте, дівчата зберегли мотивацію, щоб в останньому турі групового раунду дати бій господаркам турніру, збірній Фінляндії.
Ірина Василюк: "Наш тренер Анатолий Николаевич Куцев говорит: "Наверное, Финляндия будет расслаблена, вы выйтеде, играйте свою игру." А их тренер говорит: "Мы на Украину настроены очень серьезно, мы выставляем полный стартовый состав, пускай они не расслабляются, мы им покажем, куда они приехали". А мы вышли, они даже сами не ожидали, тренер в шоке, он после игры идет расстроенный, нис кем не здоровается, ничего не говорит, девочки тоже. мы хотели поменяться футболками, они с нами даже не разговаривали".
Українки перемогли з рахунком 1:0, але, поступившись у двох стартових зустрічах, втратили шанси піднятися вище четвертого місця в групі. Отже, вперше в своїй історії потрапивши до елітної кампанії, українки залишили змагання після групового етапу. Ірина повернулася до Маріуполя і разом з партнерками з "Іллічівки" готується до ігр чемпіонату країни. Тренер "Іллічівки" Олександр Куценко зазначає, що Ірина потрапила до складу національної збірної не випадково. Протягом двох з половиною років вона це всім доводить.
Олександр Куценко - головний тренер команди "Іллічівка": "Она довольно техничная, по тем физическим данным и прошла. По нашим остальным девочкам... у нее можно поучиться+конечно они тянутся, смотрят, чему-то учатся. Это плюс и нам и команде, что у нас есть, могу сказать, не звезда, но человек, который играет в сборной".
Іншим дівчатам є до чого прагнути, адже у вересні стартує кваліфікація світової першості, фінал якої у 2011 році прийматиме Німеччина. Нагадаємо, «синьо-жовті» потрапили до 4-ї відбірної групи разом з Угорщиною, Боснією і Герцеговиною, Румунією та Польщею. Саме з виїзного матчу проти останньої 19-го вересня підопічні Куцева і розпочнуть свій черговий похід.
Ірина Василюк: "Я думаю, у нас шансы есть: настроиться и дальше показать, может быть не миру, но но может быть хотя бы нашей федерации футбола, что мы хоть что-то умеем. Мы докажем им".
Ольга Єфименко
Просмотров: 1248 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0