• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 15 » Волейбол
Волейбол
16:29
Після двох років занепаду розпочалося відродження маріупольського волейболу. Команда під керівництвом Олександра Вертеля заявилася у першу лігу українського чемпіонату і вже зіграла один тур, який відбувся у Краматорську. Олександр Вертель був одним з керівників волейбольного клубу Маркохім, який на початку цього століття був одним з кращих в Україні. На рахунку маріупольських волейболістів срібні та бронзові медалі чемпіонату, виграш Кубку України, участь у міжнародних змаганнях. Але останні два роки команди майстрів у Маріуполі не було, хоча Олександр Васильович продовжував досить плідно працювати з юнацькою командою. І ось у цьому році сталася нагода знову повернути великий волейбол до нашого міста- команда Маріуполя грає у першій лізі українського чемпіонату. Вертель: "Команда сформирована практически из студентов двух наших университетов, есть и учащиеся гимназии номер один".
Зараз у складі команди тренуються дванадцять волейболистів. Капітаном є студент Приазовського державного технічного університету Роман Білоусов.
Білоусов: "У меня был перерыв в занятиях волейболом, но я понял, что занимаюсь любимым делом. Одно другому не мешает, если есть желание, можно найти время".
У першому турі маріупольська команда зіграла у Краматорську три зустрічі і тричі програла з однаковим рахунком один:три: господарям майданчика, команді Дніпро з Дніпропетровська та третій команді харківського Локомотива. Незважаючи на невдалий старт, Олександр Вертель сповнений оптимізму і вважає, що перспективи у його команди непогані.
Вертель: "По уровню равные были команды. У нас полное отсутствие игровой практики, команда только начала формироваться. Хотя фрагментами играли здорово".І капітан Роман Білоусов вважає, що ці поразки підуть тільки на користь його товаришам, адже головні матчі для маріупольської команди ще попереду.
Білоусов: "Многим ребятам не хватило опыта. На серьезном уровне не играли. После Краматроска я уверен в каждом".
Зараз маріупольська команда готується до другого туру, який відбудеться у Харкові з сімнадцятого по двадцяте грудня. А Олександр Вертель думками вже у майбутньому, адже місту з такими славними волейбольними традиціями не слід пасти задніх.
Вертель: "Я по жизни максималист, хочу быстрее пройти первую лигу и подняться на более высокий уровень".


Просмотров: 1331 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0