• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 20 » Вітрильництво - підсумки 2009
Вітрильництво - підсумки 2009
18:27
Представник спортивного клубу Іллічівець майстер спорту Денис Сайдуков- один з найсильніших майстрів вітрильного спорту України. У минулому році він став чемпіоном країни у класі яхт Лазер, а також був призером міжнародних змагань.
Як відзначив Денис Cайдуков, взагалі змагань у минулому році було небагато. У червні маріупольський яхтсмен у Севастополі став чемпіоном країни, випередивши трьох своїх найближчих конкурентів:
Денис Сайдуков -"Основные конкуренты - из Николаева, Киева и Мариуполя. Нас 4 человека. Идет конкуренция. Когда я впереди, когда они, меняемся. При сильном ветре конкурентов у меня нет".  
Ще на двох міжнародних регатах в Україні Денис Сайдуков становився призером змагань. У Харкові він фінішував другим, а у Севастополі зайняв третє місце. Одним з головних стартів дві тисячі дев"ятого року для маріупольського спортсмена був чемпіонат Європи, який проходив у Швеції. 
Денис Сайдуков -"Готовился к сильному ветру, а ветер стих, был не готов, чуить проиграл, был в середине основного флота".
Денис Сайдуков відзначив суттєву допомогу з боку комбінату імені Ілліча та спортивного клубу Іллічівець, без якої, за його словами, було б неможливо досягнути успіхів у вітрильному спорті.
Денис Сайдуков -"Ремонт яхты, паруса, приобретение матчасти- это закупает комбинат, от него помощь, больше никто не помогает". 
В Харьков, Севастополь комбинат помог, за рубеж- сборная команда. Поділився Денис Сайдуков і планами на найближче майбутнє. 
Денис Сайдуков -"Буквально через неделю будут тренировки в Севастополе, потом в Евпатории. Будем выезжать за рубеж на Кубки Европы, надо готовиться к чемпионату Европы". 
Чемпіонат Європи дві тисячі десятого року відбудеться у Талліні на початку червня.
Просмотров: 954 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0