• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 5 » Вільна боротьба
Вільна боротьба
17:31
Матчева зустріч юних борців спортклубу Іллічівець та клубу "Его-спорт" міського центру позашкільної роботи стала справжнім святом для ії учасників та числених глядячів. Борці, яки роблять перші кроки у своії спортивній кар"єрі, продемонстрували на килимі жваву, завзяту боротьбу. Це перша зустріч юних майстрів вільної боротьби спортклубу Іллічівець та спортклубу Его-спорт, у якій взяли участь майже п"ятдесят борців віком- шість- дев"ять років. Вони змагалися у сьоми вагових категоріях.
Харачура - тренер: "Для старших ребят много соревнований, они получают опыт, а малыши только завидуют. У нас идет программа здорового образа жизни, чтобы они поняли, что такое борьба. Получили эмоции, проявили себя. Они мало умеют, но у них есть характер, стремление".
Спортивний клуб Его-спорт розташован у будмасиві Західний. Тренер Едуард Харачура працює там вже десять років. За цей час він виховав багато борців, серед них переможці та призери міських та обласних змагань: "Я не вижу проблем с набором, у нас порядка 70 человек разного возраста. Условия довольно шикарные, стандартный зал, плюс малый зал, где работают две группы паралллельно". У ваговій категорії до сорока чотирьох кілограмів увагу глядачів привернув Кирило Волосков зі спортклубу Іллічівець. Хлопець дуже старався на килимі, проявив неабияку волю до перемоги. У поєдинку з Андрієм Надєждіним Кирило переміг по очках. Як розповів борець, за нього на цих змаганнях вболівала мати: "Меня мама привела. Нас учит Николай Федорович. Я уже 5 месяцев хожу, тренируюсь. Иногда могу заболеть, могу и не прийти". У своїй ваговій категорії Кирило Волосков став призером змагань. А Данило Бахєркін зі спортклубу Его-спорт, якому дев"ять років, получив на цих змаганнях досвід, який допоможе йому вдало виступати на майбутніх турнірах: "В первой схватке я первый период выиграл, второй проиграл, а в 3 меня положили на лопатки. Во второй схватке я положил на лопатки своего соперника".

Просмотров: 1769 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/2 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0