• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 8 » Великий Ринг
Великий Ринг
17:52
Великий ринг - таку назву має відносно новий вид спорту, що розвивається у нашому місті. В Україні він з,явився у 1999 році. І початок цьому незвичайному виду спорту був покладений саме у Маріуполі. Чемпіонат України з Великого Рингу відбувся на території Лугопарку. Звання чемпіона оспарювали двадцять чотириногих учасників.
Цей відважний пес - Крокус. Для нього ці змагання можуть бути останніми, каже господар вівчарки Михайло Євпатьєвський. Крокус ветеран, а вік службового собаки не такий вже і довгий - приблизно вісім років. На цей раз Михайло привів на змагання відразу двох учасників: Крокуса та Глорію. По дружньому - Кросю та Глашу.
Михаил Евпатьевский - господар Крокуса та Глорії: "Крокус он сам по себе спокойный кабель. Пока нет явной угрозы и угрожающих действий. Девочка, она более подвижная, более шустрая, поэтому она более динамичная".
Як розповів голова Донецької обласної федерації спорту з собаками Валерій Креньов, в Україні цей вид спорту почав розвиватися саме у Маріуполі. Зараз змагання проводяться на всеукраїнському рівні і з року в рік завойовують все більшу популярність.
Валений Кренев - председатель Донецкой областной федерации спорта с собаками: "Встречаются две сборные Донецкой области и Донецкой, которые и будут оспаривать лидерство".
Німецькі вівчарки, американські бульдоги, пітбулі і ротвейлери - ось основні породи які беруть участь у фіналі на цей раз. До всеукраїнських маріупольських змагань проходили відбіркові тури, в Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Черкаській та Київській областях. А ось Світлана Коханенко прийшла на змагання з маленькою Сармою. Говорить, можливо мала поглянувши на старших товаришів і сама чому-небудь навчиться.
Світлана Коханенко - господарка Сармы: "Мы хотели бы посмотреть, как проходят соревнования эти "Большой ринг". В будущем конечно будем обучать собачку".
Спритність, прудкість, витривалість та обов'язкове володіння навичками захисту та охорони - цими якостями і повинні вихвалятися чотириногі учасники змагань. А господарі повинні їм в цьому допомагати.
Валений Кренев: "Безусловно, как и в конном спорте один всадник и один наездник не может выиграть соревнования. Во многом все зависит от обоих спортсменов.И наши четвероногие спортсмены по большому счету молодцы".
Великий Ринг включає чотири вправи. Перша - перевірка відношення собаки до сторонніх людей. Собака не повинен піддаватися на провокації, а діяти строго за установкою господаря. Витримка і слухняність - ці якості повинен демонструвати пес. Далі перевіряється захист собакою провідника від одного, двох та трьох нападаючих. І лише ті чотириногі, які роблять це краще за інших і отримують заслужену винагороду.
Костянтин Михайлов
Просмотров: 1205 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0