• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 15 » Ватерполісти
Ватерполісти
17:18
Багаторазовий чемпіон України ватерпольний клуб Іллічівець менш ніж через тиждень стартує у кваліфікаційному раунді єврокубку, так званому Лен-Трофі.
Ватерполісти Іллічівця у цьому сезоні вдало провели підготовчий період, команда побувала в Угорщині, де тренувалась та провела кілька товариських зустрічей. Але уникнути проблем перед стартом у єврокубкових змаганнях багаторазовому чемпіону країни не вдалося.
Олександр Обединський - головний тренер: "Самая главная проблема- травмированные игроки. У нас не такой большой состав, чтобы нормально тренироваться. Людей не хватает на тренировки". Зараз Іллічівець тренується у плавбасейні Нептун, готуючись незабаром вирушити до Іспанії, де біля Барселони у першому кваліфікаційному раунді Кубку Лен-трофі суперниками маріупольської команди будуть ватерполісти Італії, Греціїї, московський ЦСК ВМФ, команди Голандії, Ізраілю та господарі змагань.
О. Обединський - тренер: "Подгруппа очень сильная, шансы есть, если будут все здоровы. Будем биться, стараться попасть в четверку, которая дает право выхода в следующий этап розыгрыша Лен-трофи".
Воротар Іллічівця майстер спорту Денис Волончук виступає за головну команду з тисяча дев"ятсот дев"яносто п"ятого року. Каже, що за цей час маріупольці тільки один раз займали друге місце і два рази- третє. У інші роки команда комбінату імені Ілліча становилася чемпіоном України. А на міжнародній арені до українських ватерполістів відношення поки ще не дуже серйозне.
Денис Волончук - воротар: "Украина не очень хорошо выступила на чемпионате Европы, они будут думать, что мы слабые, постаремся развеять это мнение. В этом году подоготовка была как никогда-2,5 месяца. Физическое состояние нормальное, мало игровой практики". Змагання в Іспанії відбудуться з двадцять першого по двадцять п"яте жовтня.
Просмотров: 1839 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0