• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 20 » Турнір пам"яті Степана Молокуцько
Турнір пам"яті Степана Молокуцько
18:23
У шостий раз відбувся турнір з футболу серед юнацьких команд пам"яті відомого маріупольського футболіста, гравця Іллічівця та молодіжної збірної команди України Степана Молокуцко. Цього разу у змаганнях взяли участь чотири команди, серед них і гості з Полтави.
Вже шостий рік поспіль у Маріуполі вшановують пам"ять талановитого футболіста, гравця маріупольської команди майстрів та молодіжжної збірної України Степана Молокуцко, який трагічно загинув сім років потому. На турнірі були присутні батьки Степана, а також почесні гості, на очах яких Степан з новачка перетворився у справжнього майстра гри мільйонів. Вперше за спринням відомого футбольного тренера Миколи Павлова, у якого і грав у Маріуполі Степан Молокуцко, у змаганнях взяла участь команда футбольного клубу Ворскла з Полтави. А тренує юних полтавчан Олександр Омельчук, який зустрічався зі Степаном Молокуцко на футбольному полі: "Я непосредственно с ним знаком, как соперники встречались а поле, я 6 лет играл в Ворскле, мы с ним встречались. Манеж просто супер, в Украине аналогов нет, разве что в Конча-Заспе, но там нет трибун таких. Впечатления у ребят огромнейшие".
У турнірі взяли участь чотири команди, вік юних футболістів- чотирнадцять- п"ятнадцять років. У першому півфіналі футболісти дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець, яких тренує Олег Кочергін, з рахунком шість:нуль переграли команду Нива з Володарського району.
Єменжи - тренер Ниви: "Такие турниры обогащают, дают подпитку ребятам. Мы самая молодая команда, все новокрасновские. В этом году мы слабее, хотя дважды побеждали в этом турнире. Глаза у ребят горят".
У другому півфіналі Ворскла виявилася сильнішою за збірну федерації грецьких товариств України- команду Граніт. Результат -три:нуль на користь полтавчан. Але поразка не засмутила нападника Граніта Ігоря Кравченка, він сподівається вдало виступити у матчі за третє місце.
Кравченко: "Выступили нормально, правда проиграли, обидно. Условия отличные, поле хорошее, приятно играть, я здесь выступаю второй год подряд".
Ігор Кравченко та його товариші по команді Граніт вибороли таки третє місце, перегравши Ниву з рахунком п"ять:три. А у фіналі Іллічівець переграв Ворсклу, єдиний гол у цій зустрічі забив Олександр Котов. Артур Купцов з Граніту та Іван Чебаненко з Іллічівця стали кращими бомбардирами змагань-на іїх рахунку по чотири голи.

Просмотров: 1651 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0