• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 22 » Тайський бокс
Тайський бокс
17:53
Як ми вже повідомляли, два маріупольських спортсмена стали призерами чемпіонату світу з тайського боксу, який відбувся у столиці Таіланда місті Бангкок. По приїзді у Маріуполь Олександр ОлІйник та Василь ТерешОнок зустрілися з представниками місцевих ЗМІ і розповіли про свої враження від змагань.
У столиці Таіланду місті Бангкок на чемпіонаті світу з тайського боксу серед аматорів виступали представники вісімдесяти двох краін, понад тисячу сто боксерів. У складі збірної України серед дванадцяти спортсменів було і два маріупольця-Олександр Олійник та Василь Терешонок. Українські боксери у командному заліку посіли третє місце, а перемогла збірна Білорусі.
Володимир Казанцев -президент обласної федерації: "Очень сильная команда, и подготовлена, и профинансирована. Бороться с ними было практически невозможно. Раньше с ними конкурировали на равных, сейчас не получилось. Таиланд силен среди легковесов"
Як відзначив Володимир Казанцев, маріупольські боксери були дебютантами змагань такого високого рівня. Але це не завадило їм показати видовищний, атакуючий бокс. Нагородою їм за це стали медалі чемпіонату: "Руководство сборной не рассчитывало на такой успех наших спортсменов. Мы всех удивили, у ребят отсутствовал опыт, но они проявили характер, силу воли".
Василь Терешонок зі спортклубу Братерство у ваговій категорії до семидесяти п"яти кілограмів після трьох перемог у фіналі поступився боксеру з Білорусі та завоював срібну медаль. Також Василь виборов лицензію на чемпіонат світу майбутнього року, який пройде у Пекіні.
Василь Терешонок: "Тайский бокс у них преподают в школе вместо физкультуры, уровень высокий. С тайцами тяжело работать"
А Олександр Олійник серед боксерів вагою до вісімдесяти шести кілограмів у півфіналі теж поступився білоруському спортсмену і став володарем бронзової нагороди.
Олександр Олійник: "В прнципе бой был равный, я был лучше два первых раунда, в третьем и четвертом белорус прибавил, начал в клинч лезть".


Просмотров: 1247 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0