• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 11 » Сурер-фінал змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м"яч"
Сурер-фінал змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м"яч"
16:04
Напередодні дня Міста визначилися переможці супер-фіналу змагань з футболу на приз клубу "Шкіряний м"яч". У молодшій віковій групі володарем суперкубку стала команда дитячо-юнацького клубу "Стимул", а у старшій - команда "Маяк". Організаторами турніру традиційно виступає Міський центр позашкільної роботи. За почесний трофей в суперфіналі сперечалися по дві команди в двох вікових групах - переможці змагань на приз клубу "Шкіряний м"яч" червня, липня і серпня.
Валерій Крикота - заступник директора з фізкультурно-оздоровчої роботи МЦПРММ: "Всего за летние месяцы у нас играло по 15 команд в каждом возрасте - было 30 команд - это по 15 - где-то человек по 450 детей каждый месяц у нас играли по двум возрастам в футбол. Это только в финальной части, а в отборочной - на первом этапе - еще больше было команд, то есть там еще по три игры, то есть больше тысячи у нас каждый месяц детей играло".
У молодшій віковій групі, де виступали хлопці віком тринадцять - чотирнадцять років, у суперфінальному поєдинку зійшлися команди дитячо-юнацького клубу "Стимул" з Орджонікідзевського району та команда "Супутник" з Іллічівського. З рахунком 2:0 перемогли хлопці зі "Стимула", яких тренує кервіник секції футболу Дмитро Орлов. А в матчі старшої вікової групи, в якій грали хлопці п"ятнадцяти-шістнадцяти років, за суперкубок сперечалися клуби "Маяк" з Жовтневого району та "Орбіта" з Іллічівського. В напруженому поєдинку з рахунком 2:1 перемогла команда "Маяк".
Павло Макмак - вихованець ДЮК "Маяк": "Сегодняшний матч был очень равный и мы просто проявили характер, и поэтому мы победили в этом матче. А так - долгий путь, тяжелые матчи постоянно были, пацаны проявили характер, дошли до финала и выиграли финал тоже на морально-волевых качествах!"
Спеціальною відзнакою було нагороджено тренера володарів суперкубку - керівника секції футболу клубу "Маяк" Валерія Неплюхіна. Проте сам він відзначив, що це не лише його винагорода, це винагорода усіх його вихованців, які протягом турніру проявляли характер і мужність.
Валерій Неплюхін - керівник секції футболу ДЮК "Маяк": "Напротяжение всего сезона, который мы играли в футбол летом, ребята в одном темпе, в одном тонусе делали то, что им надо и то, что им полезно. Я вам что хочу сказать: горжусь своими ребятами, прежде всего горжусь своим коллективом, ну и в том коллективе, в котором я работаю - в ГЦВРМЖ. Я очень рад и счастлив!"
Ольга Єфименко
Просмотров: 1525 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0