• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 8 » Спортивний покер
Спортивний покер
17:55
В Маріуполі відбувся відкритий турнір зі спортивного покеру серед представників міських засобів масової інформації та рекламних агенцій. Організатором змагань задля популярізації цього нового для нашого міста виду спорту виступив маріупольський покерний клуб "Козырный дом". За звання переможця турніру змагався двадцять один учасник.
Андрій Межеровський на турнірі зі спортивного покеру з техаського холдему представляв видання "Семья-маркет". До змагань та навчаючого турніру напередодні він жодного разу не сидів за покерним столом, проте з правилами гри був знайомий завдяки вітруальному аналогу.
Андрій Межеровський - керівник проекту журналу оголошень "Семья-маркет": "Ни для кого не секрет, что сейчас все пользуются "Контактом". И в "Контакте" тоже есть люди, которые участвуют в покере. Есть у меня тоже много знакомых в нем участвуют, но до сегодняшнего дня я только сегодня с этим столкнулся, но в общении с ребятами никто не имеет представления, как это на самом деле по настоящему сесть за стол, фишки и так далее. Поэтому мне очень приятно оказаться в числе участников, и я надеюсь, что покажу достойный результат".
Спортивний покер був офіційно визнаний видом спорту 11 червня 2009 року, і це зрозуміло, якщо спиратися на визначення спорту - організованої за певними правилами діяльності людей, що полягає в зіставленні їх фізичних та інтелектуальних здібностей і носить характер змагання.
Андрій Нітов - голова ради ГО "Маріупольський покерний клуб": "Спортивный покер как раз и вписывается в это определение по полной программе. Здесь - это игра интеллекта. Интеллект если есть у человека, то он будет играть, ему это интересно. Это конечно чуть-чуть посложнее перетягивания каната, что тоже является спортом".
В спортивному покері - техаському холдемі - гравці спочатку отримують по дві карти. Після першого туру торгівлі відкривають три спільні карти, після наступного туру — одну, і після передостаннього туру — ще одну, і, врешті, переможець визначається після останнього туру торгівлі. В спортивному покері гра відбувається на фішки, кількість яких на початку турніру у всіх гравців однакова.
Денис Дородних - ведучий програми "Події-спорт" ,ТРО "Маріупольське телебачення": "Правила совершенно простые. Единственная сложность - это научиться сопоставлять комбинации на руках, и собственно с тем, что на столе лежит , просто немного пространственное воображение. Единственное, надо ориентироваться, как ведут себя игроки. Потому что если человек не совсем отслеживает поведение игрока, он может попасть даже на элементарный блеф".
При довгій грі гарні карти приходять до кожного гравця з приблизно однаковою частотою, тому задача не в тому, щоб виграти кожну роздачу, а щоб мінімізувати свої втрати при поганих картах і добитися максимального виграшу при добрих. Умілий гравець не лише дуже добре знає імовірності того, що він зможе покращити свої карти, а й повинен дуже добре відчувати, які карти у супротивників, судячи з іхніх ставок і поведінки за столом. Психологія, уміння читати мову тіла, розуміння загальної ситуації — це складові гри, опанувати які можна лише з досвідом.
Андрій Нітов: "Можете поверить, это очень увлекательная игра. И человек, который поиграл хотя бы пару раз, потом уже все равно приходят и стараются как-то своими интеллектуальными способностями задавить противника, победить, почувствовать себя победителем, это очень интересно!"
Представник телекомпанії "Маріупольське телебачення" Денис Дородних за резульататми змагань зупинився в кроці від призерів. Третє місце посіла Тетяна Сизихіна з рекламної агенції "Кофеїн", на другому - Кирило Карловський з видання "Семья-маркет", а чемпіоном став Дмитро Мова з радіостанції "Кіss-FM".
Ольга Ефименко
Просмотров: 1351 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0