• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 26 » Спартакіада серед виробничих колективів
Спартакіада серед виробничих колективів
16:20
У міському управлінні з фізичної культури та спорту підбили підсумки та нагородили переможця та призерів міської спартакіади серед виробничих колективів фізкультури Маріуполя. Як і декілька останніх років , з великою перевагою перемогу святкували спортсмени комбінату імені Ілліча. У цьому році у міській спартакіаді серед виробничих колективів фізкультури взяли участь команди п"яти підприємств. З лютого по жовтень вони змагалися у дев"яти видах спорту.
Петро Татар: "Спортсооружения заполнены, кризис не повлиял на физкультуру в Мариуполе. Люди работают, уделяется внимание физкультуре и спорту. Мы это видим по результатам".
Перше місце, як і декілька останніх років, впевнено зайняли спортсмени комбінату імені Ілліча. На другому теж традиційно фізкультурники комбінату Азовсталь. До лідерів підтягнулися представники судноремонтного заводу, у цьому році у них третє місце. Здає позиції Азовмаш-він четвертий, на п"ятому місці команда торговельного порту.
Петро Татар: "Я думаю здесь очень важную роль играет человеческий фактор. Зависит от руководителей, профкома, уделяют внимание или не уделяют. Отношение на СРЗ более профессиональное, больше спорс со спортивных работников".
Як відзначила старший інструктор цеху здоров"я та благоустрою комбінату імені Ілліча Любов Голубченко, міській спартакіаді передує спартакіада комбінату: "Благодаря поддержке администрации и профкома наши люди участвуют с удовольствием. Подддержка весомая- форма, инвентарь, освобождение на тренировки и соревнования".
Ще Петро Татар нагородив іллічівських спортсменів грамотою обласного управління за друге місце на п"ятих юнацьких спортивних іграх України з індивідуальних олімпійських видів спорту.
Любов Голубченко: "Традиционно СК Ильичевец выставляет команды на городскую спартакиаду, областную, всеукраинскую- там мы заняли второе мест".

Просмотров: 1612 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0