• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 6 » Спартакіада металургів та гірників України: шашки
Спартакіада металургів та гірників України: шашки
17:43
Іллічівськи шашисти посіли друге місце у тій же самій спартакіаді металургів та гірників України, хоча і не програли жодному з суперників. Переможцем змагань стала команда запорізького металургійного комбінату Запоріжсталь. У змаганнях спартакіади з шашок у трьох групах виступали дев"ятнадцять команд з тринадцяти міст України.
В. Олефіренко - голова СК Іллічівець: "По этому поводу скажу, что есть небольшое уменьшение участников по сравнению с прошлым годом, но незначительное. 19 предприятий приехали, это о чем-то говорит".
Серед фаворитів турніру шашистів у останні роки завжди команда комбінату імені Ілліча, до складу якої на цих змаганнях війшли майстри спорту Олена Пестунова та Євген Новіков та кандидат у майстри спорту Максим Вагнер.
В. Олефіренко: "Традиционно несколько лет и на областных спартакиадах и на всеукраинских шахматисты и шашаисты ММК занимают первые места. Это традиция, нам, как чемпионам все стараются составить конкуренцию, с нами борятся очень сильно, но пока ребята справляются с задачей и приносят нам золотые очки".
Серед учасників змагань- сім майстрів спорту, тринадцять кандидатов у майстри спорту та тридцять чотири першоразрядника. У першій групі за перемогу сперечалися п"ять команд, які грали поміж собою за круговою системою.
М.Вагнер: "Времени не очень много остается после работы для подготовки. Стараемся в городе проводить чемпионаты блиц- турниры, чтобы находиться в боевой форме. Перед турниром собирались, готовились именно для этого турнира".
Як і прогнозувалося, боротьба за перше місце розгорнулася між іллічівськими шашистами та командою Запоріжсталі. Поміж собою суперники зіграли внічию, у інших матчах здобули перемоги. Але при цьому, виграши запоріжців були більш переконливими і вони у підсумку набрали на одне очко більше, ніж команда комбінату імені Ілліча. На третьому місці-шашисти меткомбінату з Дніпродзердинська.

Просмотров: 1035 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0