• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 14 » Шкільний футбол
Шкільний футбол
16:36
У футбольному турнірі шкільних команд, який триває вже більше місяця, прийшов час вирішальних поєдинків. У змаганнях дівчат визначилися півфіналісти, а у хлопців, які навчаються у п"ятих -шостих класах, вже відомі команди- фіналісти, які на стадіоні Західний і визначать переможця у цій віковій групі.
У шкільних змаганнях з футболу на призи міського голови за перемогу сперечаються сто дев"яносто п"ять команд. Після попереднього кругового етапу зараз проходять ігри плей-оф, де кожна поразка є останньою.
О. Тохтарь, голова міської фелерації футболу зазначає: "Что всем нравится- это массовость турнира. По 64 команды среди 5-6, 7-8 классов, 67 среди 9-11. Знаменателен успех ильичевских команд, в четвертьфинале их 7 из 8, в полуфинале все 4".
Серед дівчат у змаганнях грають вісімнадцять збірних команд шкіл. За вихід до полуфіналу дівчата з двадцять дев"ятої школи Приморського району зустрічались з командою сорок восьмої школи. Основний час приніс нічию- два:два, а у серії пенальті приморчанки перемогли-чотири :один. Тетяна Ілюхіна не тільки забила гол з гри, а й переконливо реалізувала останній пенальті у складі команди дівадцять дев"ятої школи6 "Вначале вели мы 2:0, потом пропустили. Но в се отыграли в пенальти. У нас было много тренировок, все отлично, знали, что победим и сделали это. В том году мы заняли второе место, в этом займем первое, не сомневаюсь".
А юні футболісти п"ятих - шостих класів вже визначали учасників фінального поєдинку. У першому півфіналі хлопці тридцять четвертої школи перемогли команду інтернату номер два- один:нуль. Другий півфінал , у якому зустрілися команди четвертої та двадцять четвертої шкіл, теж пройшов у запеклій боротьбі. Гол, який забив Віктор Листопад, вивів у фінал юнаків двадцять четвертої школи. Воротар переможців Андрій Линський зізнався, що для нього гра не була важкою: "Для меня легко, я на воротах. Защита сыграла нормально. Каждый день тренировались на уроках физры. Смотрю Ильичевец, ходил на матчи, кумира ещё не выбрал".
Переможці серед команд сьмих-восьмих та дев"ятих-одинадцятих класів визначаться шістнадцятого жовтня, а двадцятого на стадіоні Західний пройде фінал серед футболістів п"ятих-шостих класів та урочисте нагородження лауреатів змагань.

Просмотров: 1538 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0