• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 17 » Регбол
Регбол
17:35
Міжнародний турнір з регболу пам"яті заслуженого тренера України з греко-римської боротьби Миколи ПустовАлова зібрав команди з російського міста Ростов - на Дону, Донецька та Маріуполя. У результаті запеклої боротьби чемпіоном змагань стала команда Ростовські Ведмеді.
Це вже п"ятий маріупольський турнір з регболу, виду спорту, який поєднує боротьбу, баскетбол та регбі.Головний суддя змагань Юрій Ковальов з Харкова є одним з засновників цього виду спорту у нашій країні.
Ковальов: "Регбол в нашей стране зародился в 2002 г. Команду Харькова пригласили в Санкт-Петербург. Потом он стал быстро развиваться по Украине, вторым был Мариуполь. Сейчас Харьков сдал позиции"
У турнірі цього року взяли участь чотири команди- Ростовські Ведмеді, Донецькі Сармати, та дві команди з Маріуполя- борці греко-римського стиля представляли команду Азовські Гладіатори, а вільного стиля- команду Іллічівець.
Ковальов: "Уровень этого турнира очень высок, выступают действующие спортсмены, мс, мсмк. Соревнования увлекательные, динамичные".
Команда Ростовські Ведмеді приїздить у Маріуполь на турнір з регболу вже не вперше. Майстер спорту Росії з греко- римської боротьби Володимир Галкін відзначив, що він з товаришами будуть боротися тільки за перемогу.
Галкін - мс: "В этом году собрали хорошую команду. Большинство борцов мс, мсмк, готовимся к ЮФО. Это хобби, мы разминаемся".
Як розповів Володимир Галкін, ростовських та маріупольських майстрів регболу поєднують дружні стосунки вже на протязі декількох років.
Галкін: "У нас как бы традиция, мы дружим, нет драк . Они к нам приезжают, мы- к вам. Спорт объединяет".
Перше місце, як і очикувалося, розіграли Ростовські Ведмеді та Азовські Гладіатори. Цього разу сильнішими виявилися гості з Ростову, вони перемогли з різницею у п"ять очок. На третьому місці команда Донецькі сармати. 

Просмотров: 1911 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0