• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 28 » "Іллічівець"-"Ворскла" - 0:0
"Іллічівець"-"Ворскла" - 0:0
18:26
У восьмому турі чемпіонату України серед команд Прем"єр -ліги футбольний клуб Іллічівець вдома зіграв вничию нуль:нуль з полтавською Ворсклою. До перерви гра на стадіоні Іллічівець проходила у невисокому темпі, а перший удар по воротах завдали гості- легіонер Ворскли Філіп Доспотовські на дванадцятій хвилині пробив мимо воріт. Другий тайм виглядав поцікавіше. Ударів було більше, частіше у гру втручалися воротарі. Трохи пожвавив дії Іллічівця у нападі Іван Кривошеєнко, який змінив Миколу Кашевського. У Ворскли кращим на полі був Йован Маркоскі- він не тільки вів гру гостей у середині поля, демонструючи при цьому високу техніку володіння м"ячем, а й небезпечно загрожував воротам суперника. На шістдесят третій хвилині матчу після пасу з флангу невисокий на зріст Маркоскі випередив захисників Іллічівця і з близької відстані пробив головою під поперечину воріт, але у цьому епізоді вдало діяв голкіпер маріупольської команди. Ще один стовідсотковий момент Ворскла мала через вісім хвилин. Потужний удар Деспотовські з за меж штрафного майданчика прийшовся у штангу. У підсумку гра завершилася внічию нуль:нуль.
Микола Павлов - тренер гостей:"Игра была интересной, у меня сложилось в печатление, что последние 10 минут хозяев больше устраивала ничья, чем нас. Мы сегодня больше хотели победить. Я за это благодарен футболистам".
Після цієї нічиї Іллічівець залишився на шостому місці у турнірній таблиці чемпіонату. А одноосібним лідером є київське Динамо.
Ілля Близнюк - тренер маріупольців: "Мы играли с обладателем Кубка Украины. Отмечу самоотдачу футболистов обеих команд. Была борьба, никто не хотел пропускать. Моменты были и у нас, и у Ворсклы. Счет считаю закономерным". Наступний поєдинок Іллічівець зіграє у Донецьку з Металургом.

Просмотров: 1041 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0