• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 4 » "Іллічівець-2"
"Іллічівець-2"
18:25
У матчі п"ятнадцятого туру першості України з футболу серед команд другої ліги футболісти Іллічівця-два вдома програли команді Кремінь з Кременчука з рахунком нуль:два. Голи у свої ворота маріупольська команда пропустила на початку та наприкінці зустрічі. Дебют матчу залишився за командою Кремінь- вже на третій хвилині Ігор Кірієнко надіслав м"яча у ворота, які захищав Анатолій Старущенко- нуль:один. Після цього на полі стадіону Азовець йшла рівна боротьба. Моменти для взяття воріт мали обидва суперники, але жодному з них не вдалося змінити рахунок аж до останніх хвилин поєдинку. Коли вже завершувався основний час матчу, нападник гостей Іван Романчук знову засмутив господарів поля. Результат два:нуль на користь команди Кремінь і став остаточним.
Романчук: "Соперник сильный, неплохая команда, мы переиграли их физически. Мы тренируемся 2 раза в день. Команда хороша, но мы их перебегали. Задачу нам ставят первое место, немного проблемы с деньгами, но если заметят, будут и деньги".
Після цієї поразки Іллічівець-два залишився на тринадцятому місці у турнірній таблиці. А лідером групи Б другої ліги є команда Титан з Армянська.
Юрій Керман - тренер маріупольців: "Пока эта детвора не научится не совершать нелепых ошибок, будут проигрыши. Пропустили на 3 минуте, затем выровняли игру, были моменты, играли на одной половине поля. С такими ошибками играть нельзя".
Головний тренер маріупольської команди відзначив, що проблеми, які існують у гравців, не дозволяють поки що Іллічівцю-два грати краще. Але він сподівається, що наполеглива праця на тренуваннях дасться взнаки: "В физическом плане все нормально, а техническое оснащение желает лучшего. Мы не можем тренироваться 2 раза в день, негде отдыхать, хотя технического оснащения явно не хватает".

Просмотров: 1020 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0