• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 1 » Пляжний футбол
Пляжний футбол
14:10
В Маріуполі розпочалися ігри регулярного чемпіонату міста з пляжного футболу. Організаторами змагань традиційно виступають міська Ассоціація пляжного футболу та молодіжна організація "Союз соціального захисту молоді". Цими вихідними днями вібдулися ігри в групі "А".
В першій грі стартового дня змагань зустрілися команди "Водоканалець" та "Екзот". Гра складалася з трьох таймів по дванадцять хвилин. За кожну команду на майданчику грало п"ять футболістів. Представник "Водоканальця" Олександр Васькін зазначив, що грати на піску було доволі важко, в матчі з пляжного футболу брати участь йому довелося вперше в цьому році, проте сподобалось.
Олександр Васькін - гравець команди "Водоканалець": "Мяч постоянно прыгает, не возможно его поймать, то есть те навыки, которые у тебя получены на ровной поверхности когда ты играешь, тут они у тебя не играют никакой роли".
Олександр з колегами постійно грає в футбол та міні-футбол, а щоб звикнути до умов гри на піску зазначає: треба частіше тренуватися і брати участь в подібних змаганнях. Проте відсутність практики не завадила "Водоканальцу" виглядати достойно у грі проти більш досвічених суперників з команди "Екзот". Ця гра завершилася результативною нічиєю сім:сім.
Олександр Васькін: "На кубке в июне они заняли первое место, то есть мы играли с лучшей командой , в принципе".
Пляжний футбол має розвиватися в кожному місті, яке знаходиться на узбережжі, зазначає голова міської Асоціації пляжного футболу Євген Купріянов. В Маріуполі він почав розвиватися декілька років тому, і інтерес мешканців міста до нього поступово підвищується.
Євген Купріянов- голова міської Асоціації пляжного футболу:"Мы вообще начинали с трех команд буквально три года назад. С каждым годом добавляется больше и больше В июне месяце мы проводили - у нас заявлено было 24 команды, сейчас пока 12. Я думаю, ближе ко дню города, еще команды появятся".
Беруть участь в турнірі, присвяченому Дню Міста різноманітні команди.
Євген Купріянов: "Половина команд - своего рода дублируются, то есть с большого футбола и мини-футбола на пляжный футбол. , ну а другая половина - это просто, своего рода, такие дворовые команды - люди собрались, заполнили заявку, решили сыграть, играют."
В перший день змагань в інших іграх команда "Чайка" поступилася "Олімпу" з рахунком 3:5, і "Водоканальцю" - 1:9, а "Екзот" з рахунком 9:6 переміг "Олімп". Змагання триватимуть впродовж наступних двох вік-ендів, а фінальна частина відбудеться на День Міста тринадцятого вересня.
Ольга Єфименко
Просмотров: 1619 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0