• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 12 » Підготовка ФК "Іллічівець" до зустрічі з дніпропетровським "Дніпром"
Підготовка ФК "Іллічівець" до зустрічі з дніпропетровським "Дніпром"
16:57
У зв"язку з переносом поєдинків тринадцятого туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем"єр-ліги усі комнади-участники отримали додатковий час для підготовки до наступних зустрічей зараз футболісти Іллічівця готуються до домашнього матчу з дніпропетровським Дніпром.
У останніх п"яти зустрічах Іллічівець один раз зіграв внічию та програв чотири поєдинки поспіль. Маріупольська команда займає десяту сходинку у турнірній таблиці чемпіонату серед команд Прем"єр-ліги.
Вадим Мельник - капітан: "Нам, как и болельщикам, неприятно, когда команда не выигрывает, но не надо делать из этого трагедии. Надо собраться. Все вместе недоработали, где-то не повезло, надо зацепиться за очки и поражения забудутся".
У зв"язку з переносом поєдинків тринадцятого туру футболісти Іллічівця отримали короткотермінову відпустку, але вже десятого листопада вони зібралися на тренувальній базі і розпочали підготовку до наступної зустрічі.
Ілля Близнюк - головний тренер: "Команда выбилась из своего ритма. Отпустили ребят в отпуск, вчера собрались и работаем в подготовительном режиме."
До наступного матчу з дніпропетровським Дніпром під керівництвом Іллі Близнюка готуються двадцять футболістів: "Поехал Кашевский в сборную Беларуси. Тищенко- в молодежке. У Сытника травма. Савин последние игры играл на уколах , мы его бережем".
За словами Іллі Близнюка головна проблема Іллічівця - недосвідченість більшості гравців, які виходять на поле у основному складі команди: "Средний возраст у нас молодой, команда перспективная, желание у ребят есть. Молодежь стремится за опытными. Прогресс есть".
Двадцять другого листопада на своєму стадіоні Іллічівець прийматиме дніпропетровський Дніпро. Це буде ігра чотирнадцятого туру. І футболісти і головний тренер налаштовуються на позитивний результат: "Самоотдача должна быть запредельной, чтобы достичь положительного результата. О Днепре могу сказать только лестные слова".
Зустріч Іллічівець- Дніпро розпочнеться на стадіоні Іллічівець двадцять другого листопада о вісімнадцятій годині.

Просмотров: 985 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0