• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 21 » Першість міста з вільної боротьби
Першість міста з вільної боротьби
16:49
У спортивному комплексі Іллічівець відбулася першість міста з вільної боротьби серед юнаків та дівчат молодшого віку. Крім маріупольців за перемогу змагалися юні борці зі Старого Криму та Тельмановського району.
У першості міста взяли участь понад сто юних борців зі спортклубу Іллічівець, спортшколи олімпійського резервe Атлетік та гості зі Старого Криму та Тельмановського району. Вік спортсменів- тринадцять-п"ятнадцять років. Як юнаки, так і дівчата визначали переможців у десятьох вагових категоріях.
Папуш - суддя: "Растет мастерство у тех, кто в том году отставал, они и показывают результат. Я думаю, это хорошие соревования после лета, кто-то поменял категорию, финал покажет".
Чотирнадцятирічна Валерія Зелених займається вільною боротьбою три роки і вже має досягнення- вона чемпіонка Донецької області цього року. Тренує спортсменку Максим Єфремов. У ваговій категорії до сорока восьми кілограмів Валерія у першому поєдинку за одну хвилину сорок п"ять секунд поклала на лопатки Вікторію Мазур. Як розповіла сама Валерія, у вільну боротьбу вона потрапила випадково.
Зелених: "С подругой хотела записаться на дзюдо, а это оказалась вольная борьба, начала заниматься. Тренировалась хорошо, рассчитываю на победу. Хочу стать олимпийской чемпионкой, кумир- Мерлени".
А Бориса Бородінова веде до вершин майстерності тренер Едуард Харачура. У категорії до сорока сьоми кілограмів у першій зустрічи Борис зіткнувся з відчайдушним опіром Олександра Петренка і зміг здолати суперника тільки у додатковому третьому періоді, поклавши того на лопатки.
Бородінов: "После первого периода стало тяжелее, мышцы не те, на третий период собрался, не давал ему ничего делать. В этом году стал третьим в Енакиево на области, ездил в Токмак, проиграл, на Харачура- стал вторым".
У підсумку Валерія Зелених виборола друге місце, а Борис Бородінов став третім. Змагання у спорткомплексі Іллічівець були відбірковими до чемпіонату Донецької області, який відбудеться на початку жовтня у Маріуполі.
Просмотров: 1097 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0