• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 9 » Першість міста з легкої атлетики
Першість міста з легкої атлетики
17:34
Першість міста з легкої атлетики серед юнаків молодшого та старшого віку, яка проходила у спортивному манежі у Орджонікідзевському районі, зібрала понад сто двадцяти майстрів цього виду спорту. Легкоатлети молодшого віку змагались у чотирьохборстві, а старші- у окремих видах. У першості Маріуполя, яке відбулося у спортивному манежі, взяли участь більше ста двадцяти майстрів королеви спорту, як називають легку атлетику. Молодші юнаки віком десять- дванадцять років змагалися у чотирьохборстві, яке включало біг на шістдесят та двісті метрів, стрибки у довжину та кидання м"яча.
Киян: "Участвуют как всегда наши школы городские, Азовсталь школу сокращает, пришел у них спорт в упадок, в данном случае легкая атлетика. Неизвестно, что будет с тренерским составом, решается их судьба".
Антон Лісогор займається легкою атлетикою у дитячо-юнацькій спортшколі номер чотири. У тройному стрибку у середній віковій групі він зайняв перше місце з результатом дев"ять метрів тридцять сантиметрів.
Лісогор: "Тут главное скорость и высота, тактика. Меня тренирует Шкарпов, хороший тренер. Он помогает нам лучше прыгать, тактику проверяет. Тренировки каждый день, цель- увеличить результат".
Цікавим та досить напруженим видався забіг на тисячу метрів серед юнаків. Тут до останнього метру дистанції точилася запекла боротьба між Васильом Касьяновим та Васильом Стайловським. На самому фініші перемогу святкував Василь Стайловський з четвертої спортшколи. Його результат- три хвилини, чотирнадцять та чотири десятих секунди.
Стайловський: "1000 метров бежал третий раз. Любимая дистанция- 800 метров. Ещё 600 бегаем. Результатом доволен, тактика была отсидеться и потом вырваться. На финише ускорился".
Серед старших юнаків у потрійному стрибку виграв азовсталець Сергій Хаваліц з результатом дванадцять метрів тридцять сантиметрів. Шістдесят метрів швидше за інших пробігли той же Хаваліц та Євген Глазков у молодшій групі. У дівчат на цій дистанції не було рівних Дарині Смирновій та Олені Боруш. Представники спортклубу Іллічівець Катерина Деркач та Дмитро Чєрнов виграли забіги на шістдесят метрів з бар"єрами.


Просмотров: 985 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0