• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 15 » Перемога "Іллічівки"
Перемога "Іллічівки"
17:16
В одинадцятому турі чемпіонату України серед жіночих команд футболістки Іллічівки на своєму полі виграли у володарок Кубку України, чернігівської "Легенди". У складі маріупольської команди дублем відзначилася Карина Кулаковська.
Важка боротьба у центрі поля, війна за м"яч та переможний настрій у обох принципових суперників - так пройшов весь перший тайм. Єдиний гол у першій половині зустрічі у ворота "Легенди" забила сімнадцятий номер маріупольчанок - Карина Кулаковська.
Олександр Куценко - головний тренер: "Они обладатели Кубка, очень бойцовская команда, сильная. Вы сами видели, что девочки техничные, быстро думают"
Другий тайм, та такий самий сценарій. Обидва суперники ні в чому не поступаються один -одному. І тут, як грім серед ясного неба прийшла шістьдесят третя хвилина зустрічі, а разом із собою принесла пенальті у ворота господарок поля. Та все ж обійшлося - наших дівчат рятує поперечина. Шістьдесят п"ята хвилина та після розіграшу штрафного - та ще один небезпечний момент біля воріт Іллічівки. Але минулося і цього разу. Сімдесят четверта хвилина - подача з під кутового прапорця та гол дев"яносто сьомого номера "Легенди" у ворота "Іллічівки". Рахунок - 1:1. Сімдесят дев"ята хвилина та здається пані фортуна вже починає дивитися у бік маріупольчанок - штрафний для "Іллічівки", слідом і пенальті. Але не так склалося, як гадалося. Реалізувати цю перевагу не вдалося Ірині Василюк.
Олександр Куценко: "Это футбол, в принципе обменялись мы одинадцатиметровыми. Нам немножко повезло, подфартило."
Вісімдесят перша хвилина, та фінальний акорд цього матчу. Карина Кулаковська дальнім прострілом робить дубль. Остаточний рахунок зустрічі - 2:1.
Олена Загуменна - гравець команди "Іллічівка": "Сегодня реально можно было попасть на второе место и мы очень хотели выиграть. Многое не получалось конечно. Были моменты, когда нужно было забивать, а мы не можем. Мы просто верили в победу. Все и каждый верил, что мы выиграем".
Наступна гра "Іллічівки" відбудеться 28 вересня. В Умані маріупольські дівчата зустрінуться з командою «Ятрань».
Костянтин Михайлов
Просмотров: 1123 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0