• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Январь » 20 » Пауерліфтинг
Пауерліфтинг
15:43
У Краматорську відбувся чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу. Від маріупольскої міської федерації у ньому взяли участь чотири спортсмени.
У чемпіонаті Донецької області, який проходив у Краматорську, виступали понад сто майстрів пауерліфтингу. Від Маріуполя за перемогу змагались три спортсмени клубу "Геркулес". Кандидат у майстри спорту Олег Калашніков у ваговій категорії до дев"яносто трьох кілограмів у останній вправі- тязі- підійшов до ваги двісті сімдесят два кілограми, яка гарантувала йому перше місце у триборстві. Але судді за сумнівних підстав не зарахували цей підхід.
О. Калашніков - кмс: "Судья дает отмашку опускать снаряд. Когда я его опускал, от колен я его выронил, просто бросил. Тем самым подход был не засчитан. ) Якби судді цю вагу зарахували, у Олега Калашнікова був би у триборстві кращий результат- сімсот тридцять два кілограми. Крім тяги до цього результату входять присядки зі штангою вагою двісті сімдесят п"ять кілограмів, та жим лежачи ваги сто вісімдесят п"ять кілограмів.
О. Калашніков: "Мое любимое и коронное упражнение- это присед. В зале приседал 300 кг, это личный рекорд. Я всячески упражняюсь на ноги, я люблю это упр., с детства самого люблю, с тяжелой атлетики, откуда пришел."
А кандидат у майстри спорту Дмитро Хаджинов у категорії до сто п"яти кілограмів змагався у Краматорську з досвідченими спортсменами-одним майстром спорту та двома майстрами спорту міжнародного класу. І хоча маріуполець поступився їм і зайняв четверте місце, але встановив свій особистий рекорд у триборстві- сімсот тридцять два кілограми.
Д. Хаджинов - кмс: "Во всех упражнениях я добавил по сравнению с прошлыми соревнованиями., набрал лишних 50 кг, хотя 15- 20 кг можно было добавить, выступил нормально, хорошо."
Серед юнаків маріуполець Костянтин Лук"янов показав четвертий результат.
Олександр Капустян.
Просмотров: 990 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0