• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 8 » Пауерліфтинг
Пауерліфтинг
10:47
Вже не перший рік федерацію пауерліфтінгу України очолює відомий маріупольський фахівець, заслужений тренер України Іван ЗбАндут. Яким був минулий рік для майстрів цього виду спорту і які в них плани на майбутнє, Іван Збандут розповів у ексклюзивному інтерв"ю нашому інтернет-виданню.
У минулому році українські майстри пауерліфтингу виступали у двух важливих міжнародних змаганнях. У липні у Тайпеї відбулися Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту, а у листопаді в Індії пройшов чемпіонат світу. Ці обидва змагання стали вдалими для спортсменів нашої країни. На Всесвітніх іграх українська команда виборола дев"ять медалей- це досить пристойний результат, серед них три золотих.
Іван Збандут: "Две девочки стали чемпионками, Соловьева вторично и Карпова из Полтавы. Чемпион из Заопрожья - Певнев. Ребята готовились очень серьезно, перешли на новую методику тренировок".
Після Всесвітніх ігор федерацією було приняте рішення дати змогу відпочити провідним атлетам, а на самому чемпіонаті світу головним суперником українців була збірна Росії. І хоча команда України поступилася північним сусідам, у командному заліку вона потрапила у трійку кращих.
Збандут: "У нас все деньги ушли на Игры, на чемпионат не дали. В этом году не повезли юниоров. Россия сильная команда, но с ей можно бороться, если бы провели сборы".
Торкнувся Іван Збандут і скандалу, який трапився після того, як указом президента України за результатами Всесвітніх ігор були відзначені почесними званнями, урядовими нагородами та преміями наставники двох майстрів бодібілдінгу, які по результатам ігор були дискваліфіковані. А майстри пауерліфтінгу залишились без подяки.
Збандут: "Министр подал один список на награждение, а указ Президента вышел с другими фамилиями. Теми, кто вообще не касался Игр. Жаль, что Бойко и Матвиенков не депутаты, они бы справедливо разобрались".
Відзначив Іван Василійович і занепад маріупольського пауерліфтингу, який має славетні традиції, але у останні часи перебуває в Україні на других ролях.
Збандут: "У нас много достижений, именно Мариуполя и клуба Ильичевец. Муравлев, Ганенко , Папазов. В нашу федерацию многие возвращаются, думаю и Олефиренко не забыл пауэрлифтинг, ваши спортсмены вернутся и будут давать очки нашему городу".
На закінчення зустрічі Іван Збандут поділився планами на майбутнє, у яких і проведення у травні дві тисячі дванадцятого року у Маріуполі чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед дорослих.
Збандут: "Хочу поблагодарить, пожелать здоровья, счастья и успехов в 2010 году. Новых рекордов. Есть молодые ребята, готовые бить рекорды Ярымбаша, Папазова, новые тяжи".


Просмотров: 1015 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0