• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 28 » Паркур
Паркур
17:11
Змагання з вуличної акробатики- ще один новий вид спорту, який серед молодих маріупольців поступово набуває неабиякої популярності. Студент індустріального коледжу ПДТУ Іван Пузирьов є одним з засновників вуличної акробатики у нашому місті. Вже на протязі трьох років він та його друзі віддають свій вільний час цьому на перший погляд дуже небезпечному виду спорту. Сам Іван вважає, що у нашому місті є гарні умови навіть для початківців.
Пузирьов: "Для нас самое удобное место- море, там пирсы, можно прыгать в воду, а песок как маты. Не больно, все с парапетов делается, тренируемся". Але уникнути травм або невеличник пошкоджень вдається не завжди. І тут на допомогу приходить спортивне загартування. Сам Іван Пузирьов з дитинства займався у спортивній секції, тому і почувається на вулиці досить впевнено.
Пузирьов: "С детства занимаюсь гимнастикой, очень любил прыгать на улице, со временем узнал, что есть такое движение- free run, уличная акробатика, тут важно перемещение. Самое главное- не выделываться. Из-за этого бывают травмы. Бывают и случайности, может не повезло, не тот день".
Найбільш улюблені місця для тренувань маріупольсикх екстремалів- біля будинку гімпромезу, у міському саду, взагалі повсюди, де можна проявити свої здібності та фантазію. Петро Петров прийшов у вуличну акробатику вже досить підготовленим спортсменом, він вісім років займався спортивною гімнастикою, досяг звання кандидата у майстри спорту. Вулична акробатика приносить хлопцю моральне задоволення, для нього це спосіб самовираження.
Петров: "Анреналин, радовать прохожих, давать позитив. Просят, покажи что-нибудь, даже свадьбы продемонстрировать просят. Акробатикой можно и до 30 лет заниматься и вполне неплохо".
Такі стихійні виступи маріупольських вуличних акробатів завжди збирають числених глядачів. Відношення присутніх до кульбітів та стрибків досить різне, але майстерність юнаків нікого не залишає байдужим.
Тарасова: "Своему например брату или другу, я не хотела бы, чтобы они этим занимались. Опасно, страшно, можно получить травму, все серьезно. А так нравится, дух захватывает, необычно".

Просмотров: 1249 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0