• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 12 » Офіційний чемпіонат Донецької області з даунхілу - швидкісного спуску на гірських велосипедах.
Офіційний чемпіонат Донецької області з даунхілу - швидкісного спуску на гірських велосипедах.
18:19
У Приморському парку пройшов Офіційний чемпіонат Донецької області з даунхілу - швидкісного спуску на гірських велосипедах. Участь в змаганнях взяли більш ніж сорок учасників з усієї області.
Маріуполець Роман Носов велоспортом займається недавно. Але хлопець впевнений, що регулярні тренування вже дали результат і сподівається зайняти перше місце: "Я занимаюсь с весны этого года. приобрел велосипед себе, ипочему-то меня это увлекло. скоростной спуск - я давно по телевизору это видел. очень заинтересовало, решил заняться, тем более чт у нас в городе эт оесть, как-то больше увлекло, чем другие виды спорта на велосипедах".
Змагання такого масштабу в Маріуполі проводяться вперше. Їх учасники - велосипедисті віком від 15 до 20 років із різних міст Донецької області. Велобайкери Маріуполя самостійно готували трасу для змагань, допомогали їм велосипедисти з інших міст. В результаті траса вийшла цікавою і досить складною - окрім традиційних трамплинів на крутих поворотів, на ній розташовані підвісні мости. Тому від учасників вимагається максимально зосередитись, щоб не втратити час і не травмуватися. Велосипедисти стартують з інтервалом в одну хвилину - саме стільки часу потрибно, щоб добратися до фінішу.
Євген Яровий - голова громадської організації "Комітет розвитку здоров*я та спорту Маріуполя": "Трасса достаточно серьезная, скоростная, динамичная. много дропов, трамплинов, норд-шоры есть, то есть подвесные мосты. всем интересно, всем весело. ребята с удовольствием приезжают. предварительно уже были чемпионаты до этого, но чтобы сделать трассу более живой и интеерсной, мы ее немножко переделали".
Свої велосипеди хлопці збирають самостійно - щоб були зручними, швідкісними та надійними. Учасник змагань з міста Макеєвки Валентин Барановський поділився власними секретами того, як зробити велобайк міцним та якісним: "Детали хорошие, которые не поломаются, и было не больно падать: в зависимости от ситуации. Бывают такие ситуации - на ровном месте можно упасть. Я падал по-всякому, было даже больно".
Для того, щоб максимально запобігти травмуванню, організатори змагань строго слідкують за дотриманням усіх правил безпеки.
Євген Яровий: "Стартовать только по команде судьи, старт на время, внизу фиксируется время, и подыматься вверх нужно только по лестнице, чтобы не столкнуться с другими участниками. обязательное условие - наличие шлема, защиты, полного комплекта, чтобы не было лишних травм".
Марія Кляшева
Просмотров: 1466 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0