• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 9 » Настольний теніс
Настольний теніс
16:42
У спортзалі маріупольського державного технічного університету відбулися змагання з настольного тенісу серед учбових закладів першого-четвертого рівня акредитації на призи студентського сенату ПДТУ. Як у індивідуальному, так і у командному заліку перемогу святкували господарі турніру.
У змаганнях взяли участь дванадцять команд, у кожній виступало по два юнака та дві дівчини. Вже шостий раз поспіль кращі серед студентів майстри малої ракетки виборюють призи студентського сенату ПДТУ. Головний суддя турніру Зінаїда Меркулова вважає, що рівень учасників з кожним роком підвищується.
З. Меркулова - головний суддя: "Участвуют самые сильные команды города. Это 99 училище, очень сильная команда, тренер Брискина, они играют на область. Команда МГГУ очень сильная, тренер Хандога, его дети очень любят".
Команда вищого металургійного професійного училища останнім часом виступає постійним складом, на цьому турнірі за неї грала тільки одна дівчина- новачок. Капітан команди Данило Костенко та його товариші розраховували на друге місце.
Костенко: "В прошлом году нас сюда не пригласили, а в этом- что будет, то будет. Начал в теннис играть в городе, когда начал учиться в училище. Появились возможности - я и играю".
У індивідуальних змаганнях фаворитами вважалися два кандидати у майстри спорту України з ПДТУ- Сергій Пушко та Марія Шохірева, яка стартувала з двох перемог.
Шохірева: "Я сейчас сыграла 2 игры, первую выиграла, вторую сложнее было, но собралась с духом. Дальше все должно складываться хорошо. Я занимаюсь третий год, два раза в неделю, иногда в субботу прихожу. Перед турниром тренировалась 1,5-2 часа".
Марія Шохірева стала переможцем змагань, випередивши двох студенток з гуманітарного університету. Серед юнаків перше місце зайняв Дмитро Гершиков з першої команди ПДТУ. У командному заліку чемпіоном турніру стала перша команда ПДТУ, на другому місці команда МДГУ-один, третє у другої комади технічного університету.

Просмотров: 1038 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0