• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 28 » Молодіжний склад "Іллічівця" переміг однолітків з "Ворскли"
Молодіжний склад "Іллічівця" переміг однолітків з "Ворскли"
18:24
Молодіжний склад Іллічівця на стадіоні Західний переміг однолітків з Полтави з рахунком два:нуль. У складі господарів поля відзначилися Андрій Григорік та Руслан Романов.
На стадіоні Західний маріупольська команда вже з перших хвилин поєдинка захопила ініціативу і це далося взнаки. У середині першого тайму захисник господарів поля Андрій Григорік забив перший м"яч у ворота молодіжної команди Ворскли. І після забитого голу маріупольські футболісти продовжили атаки на ворота суперника. У нападі Іллічівця активно діяв сорок сьомий номер Ріслан Романов. Саме він і відзначився на початку другої половини гри, завдавши точного удару- два:нуль. У подальшому рахунок зустрічи не змінився до фінального свистка, незважаючи на зусилля гравців обох команд. Це була третя перемога молодіжного складу Іллічівця у цьому сезоні.
Р. Романов - гравець молодіжного складу "Іллічівця":"Сегодня все ребята неплохую игру провели. Ровные оба тайма. У наших ворот моментов почти не было, удачную игру провели. Мастерства, везения побольше. Надо работать, чтобы забивать по два мяча".
Головний тренер маріупольської команди Едуард Хавров відзначив важливість у психологічному плані цієї перемоги після двох поспіль поразок у попередніх матчах від криворізського Кривбасу та одеського Чорноморця.
Е. Хавров - тренер маріупольців: "Сегодня ребята проявили , постарались лучшие качества. Это мы и отрабатывали на тренировках. Оборона вызывает много вопросов. По самоотдаче вопросов нет".
Після матчів восьмого туру молодіжний склад Іллічівця займає одинадцяте місце у турнірній таблиці, а лідирують тут футболісти львівських Карпат. Наступний матч маріупольська команда проведе на виїзді з донецьким Металургом.

Просмотров: 983 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0