• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 13 » Міський баскетбол
Міський баскетбол
17:57
У спартакіаді міста серед колективів фізичної культури промислових підприємств визначився переможець у змаганнях з баскетболу. У фінальному поєдинку баскетболісти комбінату імені Ілліча впевнено переграли команду комбінату Азовсталь.
У фінальному двобої суперники- команди металургійних комбінатів імені Ілліча та Азовсталь- продемонстрували цікавий, атакуючий та результативний баскетбол. Перевагою з перших хвилин поєдинку володіли іллічівські спортсмени, яких вів у наступ досвідчений баскетболіст, працівник відомчої военізованої охорони Тимофей Клеймьонов. А на вістрі атак команди комбінату імені Ілліча дуже вдало діяв восьмой номер команди Олексій Касперович. Особливо йому вдавалися влучні трьохочкові кидки. У підсумку Олексій Касперович зробив двадцять два таких кидки, які принесли у скарбничку іллічівської команди шістдесят шість очок.
О. Касперович: "Мы не зря в 9 утра пришли, кто рано встает, тому Бог дает. Играли все нормально, не жадничали на мяч, отдавали передачи. Не было бы передач, не забил бы".
Остаточний рахунок зустрічи сто сорок п"ять : сімдесят п"ять на користь команди комбінату імені Ілліча, яка і стала переможцем спартакіади.
Кузнецов - капітан команди: "Играли как обычно. Азовсталь немного слабее, нам было легко играть, результат говорит. Хотелось бы поиграть в первой лиге, руководство должно профинансировать, мы надеемся, команда готова".
Баскетболісти комбінату Азовсталь посіли друге міце. У складі другого призера змагань привертав до себе увагу гравець під номером тринадцять, кубинець за національністю Гільєрмо Де- ле- Ом, який живе у Маріуполі і працює на комбінаті Азовсталь. Незважаючи навіть на поразку, Гіл"єрмо після зустрічі перебував у доброму настрої: "Баскетболом занимаюсь долго, больше 30 лет, любимый спорт. Для физической формы, приятно, что меня не забыли и приглашают на соревнования. Я очень доволен".

Просмотров: 1041 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0