• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 12 » Микита Ткачов - в списку кращіх маріупольських спортсменів
Микита Ткачов - в списку кращіх маріупольських спортсменів
17:03
П"ятнадцятирічний майстер спорту зі стрибків у воду Микита Ткачов зі спортивного клубу Іллічівець у минулому році став чемпіоном Європи та України серед юніорів на триметровому трампліні. За ці досягнення Микита вперше був включений до списку кращих маріупольських спортсменів з олімпійських видів спорту.
Микита Ткачов народився у спортивній родині. Його тренують батьки, відомі у минулому стрибуни у воду, батько- майстер спорту СРСР міжнародного класу Володимир Ткачов та мати - Аліна Ткачова також майстер спорту. Приймає активну участь у формуванні внука, як стрибуна, його бабуся, відомий фахівець, заслужений тренер України Тетяна Лисова. Микита Ткачов: "До прыжков я занимался футболом, потом папа мне сказал прыгать, мне сначала не понравилось, потом привык и сейчас нормально прыгаю, понравилось".
У минулому році Микита Ткачов вдало виступив на чемпіонаті Європи, який проходив у столиці Угорщини місті Будапешт. Випередивши італійського та англійського стрибунів, українець впевнено зайняв перше місце.
Ткачов: "Там был открытый бассейн, тяжело было, солнце в глаза било. Программа была слабая, сейчас я усложнился. Сначала все шли на равных, потом итальянец прыгнул неудачно, я его опередил на 20 баллов".
Володимир Ткачов вважає, що тренувати власного сина досить важко. Як розповів Володимир Борисович, серйозно займатися стрибками у воду з трампліна Микита розпочав п"ять років потому.
Ткачов: "Это довольно сложно, хотелось бы, чтобы на тренировке это был ученик, а дома- сын. Когда нет этого разделения, приходится жестко относиться к этому".
Уся родина Ткачових вважаэ минулий рік вдалим для Микити. Але батьки сходяться на думці, що дві тисячі десятий буде ще більш відповідальним, адже у цьому році у Микити є шанс поїхати на перші юнацькі олімпійські ігри у Сінгапурі.
Ткачов: "Этот год более всего определил, что он будет, выбрал свою линию в спорте. Мы стараемся воспитать настоящего прыгуна"


Просмотров: 956 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0