• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 24 » Ювіляр Сергій Катрич
Ювіляр Сергій Катрич
18:24
В міському управлінні з фізичної культури та спорту подяку міського голови за вагомий особистий внесок у висвітлення історії маріупольського футболу та з нагоди п"ятидесятиріччя отримав відомий маріупольський громадський футбольний діяч, заступник голови федерації футбола міста Маріуполя Сергій Катрич.
Подяку юбіляру вручив заступник начальника управління з фізичної культури та спорту Олександр Васютич. Сергій Катрич був одним з тих, хто на початку дев"яностих років розпочав активно висвітлювати футбольне життя Маріуполя у місцевих засобах масової інформації. Саме він з кількома товаришами випускав першу міську спортивну газету.
Сергій Катрич: "Это была газета Хет-трик, выпускал вместе с однодумцами- Байрамовым и Кушнировым. Мы поднимали вопрос о строительстве стадиона в городе, тогда негде было играть, а команда готовилась в победе в первой лиге".
Потім була праця на посаді керівника прес-служби футбольного клубу Іллічівець. Паралельно Сергій Володимирович разом з відомим українським футбольним статистиком маріупольцем Олександром Бояренко провів величезну роботу по пошуку та систематизації маловідомих фактів з історії маріупольського футболу від його зародження до наших часів. Результатом цього стали дві книги під назвою "Долгий путь к мечте".
Олександр Тохтарь: "Для меня Катрич- не только активист и помощник, но и автор боле 200 программок к матчам чемпионата Украины, это статьи с анализом в газете " Украинский футбол", очерки по истории футбола".
І зараз, працюючи на комбінаті імені Ілліча, Сергій Катрич не пориває з футболом. Він активний член міської федерації, де працює на посаді заступника голови федерації. Поділився Сергій Володимирович з журналістами і своїми творчими планами: "Есть кое-какие наметки, сечас Ильичевец играет игры межсезонья на сборах. Я предметно занимаюсь статистикой этих матчей".


Просмотров: 1184 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0