• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 15 » Юнацький турнір з футболу на призи Володимира Бойка
Юнацький турнір з футболу на призи Володимира Бойка
14:10
У критому спортивному комплексі Іллічівець стартував юнацький турнір з футболу на призи Героя України, почесного президента футбольного клубу Іллічівець Володимира Бойко. Впродовж п"яти днів у двох вікових категоріях за перемогу сперечатимуться дванадцять команд. У турнірі, який цього року проводиться вже сьомий раз і вже став всеукраїнським, беруть участь шість команд тринадцятирічних хлопців і стільки же - п"ятнадцятирічних. У старшій віковій групі разом з двома іллічівськими командами та футболістами Азовсталі за перемогу змагаються юнаки з Києва, Луганська та Бердянська. Директор бердянської дитячо-юнацької спортшколи Костянтин Красногоров вже на вперше привозить до Маріуполя своїх вихованців.
Красногоров:"Очень нам понравилось, мы вам завидуем, благодарны, что нас пригласили. Это для детей радость. Нет слов."
Як розповів Костянтин Красногоров, у Бердянську зараз немає футбольної команди майстрів, але цей вид спорту у його місті дуже популярний.
Красногоров: "Наши дети в этом году стали чемпионами области среди ДЮСШ, детей отдаем везде, в Киев. Сюда, если позовут, отпустим, отсюда у них шанс попасть в хорошую команду. Хотим с вами сотрудничать".
У своєму першому на турнирі матчі бердянські юнаки зустрілися у командою Іллічівець. На початку гри на полі йшла рівна боротьба, рахунок був один:один, але з часом далася взнаки перевага господарів поля. На перерву суперники вже пішли при рахунку два:один на користь Іллічівця. У першому таймі ворота бердянської команди захищав Владіслав Циганок, який на рік молодше своїх товаришів по команді. Він мріє стати професійним футболістом, а своїм кумиром Владіслав назвав воротаря лондонського Челсі Петера Чеха. Циганок: "Игра для меня не очень хорошо складывалась. Обычно играю лучше. Болел неделю. Защитники не выручали. Играл в основном на выходе. Футболом занимаюсь с 8 лет. Играл за ФК Днепр".
Цю гру бердянська команда програла з рахунком один:шість. Але попереду в неї ще чотири поєдинки. Переможці та призери турніру визначаться у п"ятницю вісімнадцятого грудня.


Просмотров: 1587 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0