• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 8 » Юнацький футбольний турнір
Юнацький футбольний турнір
16:40
На сьомому всеукраїнському юнацькому футбольному турнірі на призи Героя України, почесного президента футбольного клубу Іллічівець Володимира Бойко зіграні останні матчі попереднього етапу. Визначилася читвірка кращих команд, які продовжать боротьбу за нагороди турніру.
У третій день на турнірі визначались учасники півфінілів. У групі Б господарі змагань , команда Іллічівець зустрічалася з футболістами київського Атлета. Перша половина поєдинку принесла перевагу маріупольским хлопцям , а єдиний гол забив правий півзахисник Іллічівця Тимофій Димченко. Після перерви ініціативою продовжували володіти гравці команди господарів поля і це далосі взнаки. Спочатку столичні футболісти надіслали м"яча у власні ворота, а потім Ігор Куртаков поставив переможну крапку- три:нуль на користь Іллічівця. Набравши шість очок у трьох матчах, маріупольська команда посіла друге місце у групі Б і вийшла у півфінал. Але Тимофій Димченко вважає, що він та його товариші могли виступити і краще.
Димченко: "Могли, если бы точнее играли в пас, выполнили установку тренера. Я начал с 6 лет, друг пришел на футбол, я подумал, что делать нечего и тоже пошел".
А перше місце у групі Б зайняла луганська Зоря, в неї сім очок. Команда Атлет з Київа двічі на турнірі зіграла внічию та програла Іллічвцю, в неї третє місце. Тренер Атлета Дмитро Скочій у минулому році привозив у Маріуполь дві команди іншого віку.
Скочій: "Мы сюда приезжаем как в сказку. У нас нет таких условий, дети здесь прогрессируют, общаются между собой. Уровень сильный, команды хорошие. Видим ошибки, есть над чем работать".
У півфіналі Іллічівець зіграє з першою командою групи А, це Металург з Запоріжжя. Іншу півфінальну пару склали ФК Київ та луганська Зоря.
Д. Чапні - тренер Іллічівця: "Задача этого турнира, который подводит к ДЮФЛ, - просмотр, формирование основного состава. Независимо от исхода, это опыт игры с хорошими соперниками".
Переможець та призери турніру визначаться у суботу дев"ятого січня.


Просмотров: 942 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0