• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 20 » Іллічівськіі багатирі
Іллічівськіі багатирі
18:11
Іллічівськіі багатирі стали переможцями спартакіади з гирьового спорту серед колективів фізичної культури підприємств Маріуполя. Усі три учасника команди комбінату іменні Ілліча стали найкращими у своїх вагових категоріях. У спартакіаді взяли участь команди комбінату імені Ілліча, концерна Азовмаш та судноремонтного заводу. Переможці визначалися у п"яти вагових категоріях, а кожна команда могла заявити трьох спортсменів. За вимогами змагань учасники виконували ривок гирі вагою двадцять чотири кілограми по черзі однією, потім другою рукою на протязі десяти хвилин. У ваговій категорії до вісімидесяти кілограмів працівник концерну Азовмаш Владіслав Діордійчук підняв гирю лівою рукою сорок один раз, а правою- тридцять шість: "К стартам готовились не очень хорошо. Времени мало, результат это не лучший, все зависит от тренировок. Лучший результат-по 50 раз каждой рукой. В этом виде спорта преимущество- он демократичный. Плюс в Мариуполе проходят соревнования, можно чего-тот достичь".
У цій ваговій категорії перше місце впевнено зайняв представник аглофабрики комбінату імені Ілліча майстер спорту Віктор Чередниченко. У сумі він виконав ривок гирі двісті шістнадцять раз: "Прежде всего воспитывает личные качества, силу воли, выносливость. Это один из видов спорта, которым можно заниматься для здоровья".
Ще один іллічівець, теж майстер спорту Олександр Рязанов з цеху холодного вальцювання у категорії до дев"яносто кілограмів виконав ривок правою рукою сто п"ять раз та лівою- шістдесят п"ять. Цього виявилось достатьно для перемоги.
О. Рязанов: "Результаты средние, конкуренции нет, хотелось бы, чтобы ребята больше тренировались. У меня лучший результат 250 поочередно двумя руками".
А кандидат у майстри спорту Олег Маркін, теж з комбінату Ілліча, який працює у цеху ремонту металургійних печей, у найважкій категорії понад дев"яносто кілограмів показав абсолютно кращий результат- він підняв гирю двісті двадцять один раз, причому правою рукою двісті один раз, а лівою тільки двадцять.
О. Маркін: "Мне так удобно, кому как. Левая тоже не слабая, правой удобно. На всеукр. соревнованиях у меня второе место, на области- первое, в городе тоже".
У командному заліку не було рівних іллічівцям, на другому місці команда Азовмашу, третє посіли богатирі CРЗ.

Просмотров: 1061 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 4.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0