• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 2 » Іллічівка
Іллічівка
16:13
Продовжує свою переможну ходу у чемпіонаті України футбольна команда Іллічівка. У Умані маріупольські дівчата з великим рахунком сім:два перемогли місцеву команду Умань-Ятрань. Зараз Іллічівка займає друге місце у турнірній таблиці і о останньому вирішальному матчі у Харкові зустрінеться з командою Житлобуд- один.
У своєму останньому матчі Іллічівка на виїзді зустрілась з командою Умань-Ятрань, яка не входить до групи лідерів українського жіночого футболу. Перший тайм приніс мінімальну перевагу маріупольським дівчатам- три:два. Але після перерви Іллічівка забила ще чотири м"ячи та перемогла з остаточним рахунком сім:два.
Подкуйко - воротар: "Умань- комада без мастерства, молодые девчонки, перспективные, могут настроиться на игру. Первый тайм прошел тяжело, несерьезно отнеслись к сопернику, потому и пропустили 2 мяча".
Воротар Іллічівки Ірина Подкуйко перейшла у маріупольську команду саме з Умані. Своєю грою проти колишніх одноклубниць Ірина залишилася незадовільною.
Подкуйко: "В любом случае, когда вратарь пропускает гол- это неприятно, это остается за плечами. Своей игрой недовольна, хотелось сыграть лучше. Я из этой команды вышла".
Перед останнім туром лідирує чернігівська Легенда, вона вже недосяжна для інших команд і стала чемпіоном України. У Іллічівки двадцять три очки, вона друга, дев"ятнадцять очок та гра у запасі у харківської команди Житлобуд. Саме у Харкові у матчі Житлобуд-Іллічівка і визначиться володар срібних нагород чемпіонату. У поєдинку цих команд у першому колі у Маріуполі харків"янки перемогли- два:один.
Інна Назаренко: "В основном там команлда сыгранная, все игроки играют по 3-4 года, а мы-молодая команда, но поле ровное, а мяч круглый. Женский футбол непредсказуем. Бойко спасибо, нас поддерживает, блвагодаря ему у нас нормальные у словия".
Матч Житлобуд- Іллічівка відбудеться у Харкові п"ятнадцятого жовтня. 
Просмотров: 1189 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0