• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 15 » Греко-римська боротьба
Греко-римська боротьба
16:37
Борці греко-римського стилю спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву Олімпік на всеукраїнському турнірі у Харкові здобули дві золотих, три срібних та десять бронзових медалей. На турнірі у Харкові виступали понад двадцять борців школи Олімпік у трьох вікових групах. А всього за перемогу на килимі сперечалися сто п"ятдесят спортменів з восьми областей України. У скарбничці маріупольської команди дві золотих, три срібних та десять бронзових нагород.
Лозовий - ЗТУ: "Выступили так себе-много ошибались, дает знать о себе карантин, ребята не занимались. Соревнования показали, над чем работать, чтобы качественно бороться".
Чемпіонами змагань стали борці школи Олімпік Артем Суровягін та Олександр Бондаревський. Артем Суровягін виступав у ваговій категорії до п"ятидесяти чотирьох кілограмів, у фіналі він переміг борця з Миргорода: "Поединков провел 4, соперников знаю давно, опытные. Самый тяжелый- Литвинов из Краматорска, чемпион Украины. Но я одержал победу над ним в первой схватке".
Три маріупольця стали срібними призерами турніру, це Сабір Сабіров, Микола Кожухов та Владислав Журов. Сабір Сабіров виступав серед борців вагою до пятидесяти кілограмів і провів у Харкові чотири поєдинки: "Тренировался после Нового года, проиграл в финале Силькевичу из Луганска, не хватило сил выиграть. Привела меня мама, тренировался в Донецке, потом перешел сюда в 8 классе".
Серед десяти борців школи Олімпік, які були нагороджені бронзовими медалями,- Владислав Коростельов та наймолодший на цих змаганнях маріупольський спортсмен Саід Ібрагімов.
Коростельов: "В третьей схватке за 3 место боролся с Голышевским из Мариуполя Тоже в один период выиграл, на туше".
Ібрагімов: "Недоволен результатом, планировал с тренером и отцом первое место".
Тренер Олексій Лозовий розповів, які змагання чекають на маріупольських борців у найближчий час: "Будет первенство города, потом турнир на призы Рустама Аджи".

Просмотров: 901 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0