• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 14 » Футболісти відвідали комбінат ім. Ілліча
Футболісти відвідали комбінат ім. Ілліча
17:42
Сьогодні вранці головний тренер футбольного клубу іллічівець Ілля БлизнЮк та троє гравців основного складу команди відвідали листовальцювальний цех тисяча сімсот комбінату імені Ілліча. Футболісти побували на ділянці стану гарячого вальцювання, а потім зустрилися з робітниками цеху. Рівно о десятій годині авто з футболістами та головним тренером зупинилося біля листовальцювального цеху. Разом з Близнюком на зустріч з працівниками цеху приїхали воротар Іллічівця Всеволод Романенко та півзахисники Адріан Пуканич і Ігор Тищенко. Голова цехкому ЛВЦ- тисяча сімсот Микола Боєв повів гостей на ділянку стану горячого вальцювання, де разом з заступником начальника цеху Віталієм Пожидаєвим розповів їм про технологічний процес вальцювання горячого металу. Потім у приміщенні цеху футболісти зустрілися з працівниками ЛВЦ. Спочатку до глядачів звернувся головний тренер Іллічівця Ілля Близнюк, який розповів про свій шлях у футболі, зупинився на досягненнях команди у осінній частині чемпіонату. Слідом слово взяли гравці, які відзначили важливість таких зустрічей для обох сторін.
Близнюк, Романенко: "Нужно уделять внимание, общаться, чтобы ребята знали, в каких услвиях люди работают. Это наш завод. ---Впечатления положительные. Эти встречи должны быть чаще, теплая атмосфера".
Адріан Пуканич у цьому складі є одним з ветеранів маріупольської команди. Він захищав кольори Іллічвця ще у дві тисячі п"ятому році: "Тогда команда была более опытной, исполнители были посильнее, сильные, сборники Украины, из Донецка много ребят. Сейчас команда с амбициями".
Наприкінці зустрічі тренер та футболісти відповіли на запитання працівників цеху та подякували присутніх за іх небайдуже ставлення до команди в цілому та гравців зокрема. Вальцювальники подарювали футболістам вазу, а у відповідь отримали клубну атрибутику та м"яч з автографами футболістів. Усі бажаючи змогли поспілкуватися з гостями, сфотографуватися, отримати автограф.
Микола Боєв: "На стане работает много болельщиков Ильичевца , общее впечатление положительное и эмоциональное".


Просмотров: 871 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0