• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 8 » Дитячо-юнацька футбоьна ліга
Дитячо-юнацька футбоьна ліга
17:56
Чотири юнацькі команди футбольного клубу Іллічівець провели чергові матчі у чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України. Вихованці тренера Володимира КалачА віком до сімнадцяти років у спорткомлексі Іллічівець приймали однолітків з Харкова, де і перемогли з рахунком два:один.
Юні ілллічівські футболісти віком до сімнадцяти років грали вдома з командою училища фізичної культури з Харкова.
Несмеян - тренер: "Мы ставим задачу не попасть в финал или занять первое место, а воспитать футболистов для команды мастеров. Из этой команды 2 чел. подписали контракты с донецким Металлургом и Шахтером. Нападающий хороший, 9 номер, Савченко, который гол забил".
Гра відбулася у спорткомплексі Іллічівець на полі зі штучним покриттям. Перший тайм закінчився вничию нуль:нуль. Після перерви володіли м"ячем і атакували гості, а маріупольські хлопці відповідали гострими контратаками. Одна з них закінчилася результативно - Валентин Котенко змусив харків"ян розпочати гру з центра поля- один:нуль. Невдовзі Ігор Захаревич подвоїв перевагу іллічівської команди. До закінчення гри харків"яни встигли відіграти один м"яч - гол забив Олексій Савченко. Два:один- перемога іллічівської команди.
Несмеян - тренер: "Очень слабо сыграли нападающие, оба. Забивать некому. Сказались 450 км, которые мы проехали. Поражение есть поражение, команда неплохая у Мариуполя, мне понравилась".
Після п"яти турів у команди Іллічівець три перемоги, дві поразки, дев"ять очок у активі та сьоме місце у турнірній таблиці.
Котенко - гравець Іллічівця: "Установку мы выполнили, матч был очень тяжелый. Мы могли пропустить, они тоже. Все решилось в последние 20 минут. Сначала я забил в контратаке, потом второй забили".
П"ятнадцятирічні іллічівські футболісти вдома переграли УФК Харків з рахунком два:нуль і займають у своїй віковій групі друге місце. А команди чотирнадцяти- та шістнадцятирічних у Харкові програли поєдинки суперникам з УФК відповідно нуль:три та один:чотири.

Просмотров: 1081 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0