• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 23 » Чемпіонат України з баскетболу
Чемпіонат України з баскетболу
17:33
У восьмому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги Азовмаш на своєму майданчику поступився баскетбольному клубу Київ з рахунком шістьдесят шість:сімдесят вісім. Після цієї поразки маріупольська команда посідає дев"яте місце серед п"ятнадцяти команд. Знову діючий чемпіон України продемонстрував далеко не кращу свою гру, хоча йому протистояв принциповий суперник- саме Азовмаш та БК Київ у останні роки сперечалися за першість в українському баскетболі. Першу половину гри суперники провели на рівних, після двадцяти хвилин поєдинку Азовмаш навіть вигравав- тридцять сім на тридцять п"ять. Але потім ініціативою заволоділи гості. Як наслідок, столична команда впевнено вийшла вперед у рахунку і таки довела матч до перемоги- сімдесят вісім : шістдесят шість. Головний тренер Азовмашу Рімас Гірскіс відзначив провальну гру легіонерів своєї команди , зокрема центрового Хасана Різвича, на рахунку якого за двадцять дві хвилини перебування на майданчику тільки два очки та чотири підбирання м"яча під кошиками.
Р. Гірскіс: "Очередное поражение показало бесхарактерность нашей команды, полную. Уже не первая встреча в сезоне, когда они не смотрят на кольцо, боятся брать ответственность на себя".
Рімас Гірскіс, з яким маріупольська команда досягла вагомих успіхів на тільки в Україні, а й у міжнародних турнірах, не виключив можливості своєї відставки з посади головного тренера Азовмашу.
Р. Гірскіс: "Я делаю вывод. Или я не умею работать, или ребята приглашены далеко не те. Спасибо".
Після цієї перемоги БК Київ посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату. У складі столичної команди відзначився Денис Лукашов- двадцять одне очко та вісім підбирань.
Черній - тренер БК Кіїв: "Любые победы- это радость. Победа над грозным соперником многого стоит. Это по сути дерби".


Просмотров: 1069 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0