• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » Чемпіонат міста з футболу
Чемпіонат міста з футболу
18:24
У чемпіонаті Маріуполя з футболу серед команд першої групи відбулася гра, яка може суттєво вплинути на розподіл місць у верхній частині турнірної таблиці. На стадионі Титан киснево-конвертерного цеху господарі поля зустрічалися з футболістами Ілліч-Агро. Матч пройшов у цікавій боротьбі і завершився результативною нічиєю три:три.
У першому таймі краще виглядали футболісти Ілліч-Агро, вони двічі вразили ворота команди Титан- у гостей відзначилися два Олександри- Крикливий та Батраченко. Після перерви ініціативу перехопили футболісти киснево-ковертерного цеху. Спочатку Сергій Хаустов скоротив відстань у рахунку, а потім Валерій Погорецький зрівняв результат- два:два. Команда Іллічі-Агро відповідала небезпечними контратаками. На сімдесят третій хвилині поєдинка Дмитро Бужин здійснив індивідуальний прохід до воріт гостей та вивів вперед Титан- три:два. Але футболісти Ілліч- Агро не здалися і вже у доданий арбітром час Андрій Колесниченко ударом головою забив гол і встановив остаточний рахунок- три:три.
Колесниченко: "Во втором тайме физически подсели, поле большое, непривычно после синтетики. Заработали ничью, хотя заслуживали большего. Александр подал угловой, я открылся, ударил и попал. Головой забиваю чаще, чем ногами".
Андрій Колесниченко відзначив, що заівдання зайняти третє підсумкове місце для команди Ілліч-Агро цілком реально.
Колесниченко: ""Хотелось бы побольше команд, 4 круга- нет разнообразия, все команды равные. Портовик чуть лучше".
Турнірну таблицю чемпіонату у першій групі очолює Портовик- у команди двадцять дев"ять очок. У Титана на чотири очки менше, але він провів на один матч більше, ніж лідер. Третє місце займає Ілліч-агро.
Тимофеєв - тренер: "В Ильич-Агро поставили задачу сохранить команду. Стараемся показать хороший футбол, нас поддержали агроцеха, депутат горсовета Ярошенко, нам нельзя их подводить. Играем с командами, к которым внимания побольше"

Просмотров: 1058 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0