• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 7 » Чемпіонат Донецької області з футболу
Чемпіонат Донецької області з футболу
16:59
Футболісти команди Портовик, які представляють державний торговельний порт, зіграли черговий матч чемпіонату Донецької області. На своєму стадіоні маріупольська команда з мінімальним рахунком нуль:один програла команді Конті з міста Костянтинівка.
У вищій лізі чемпіонату Донецької області вісім команд грають поміж собою у чотири круга. На стадіоні Портовик зустрілися суперники, які входять до групи лідерів. Це господарі поля і футболісти Конті з міста Костянтинівка, яких тренує відомий у минулому нападник донецького Шахтаря Віктор Грачов.
Ігнатенко - тренер: "Чемпионат сильный, 4 команды могли бы играть во второй лиге- Славхлеб, Портовик, Конти, Нова-Люкс. Футбол развивается нормально в области".
Гра видалася досить напруженою, було багато боротьби, порушень правил. До перерви забити хоча б один гол жодному з суперників не вдалося. Вирішальною у матчі стала сімдесят сьома хвилина, коли гравець Конті Олексій Доценко забив єдиний, як з"ясувалося, гол у ворота Портовика. Числені спроби господарів поля бодай зрівняти рахунок виявилися марними. Команда Конті здобула важливу перемогу- один:нуль.
Ігнатенко - тренер: "Если мы выиграли, значит получилось все. У нас все время такие игры боевые, разница в один мяч. Все сложилось. Конкретных задач нам не ставят, у нас главный тренер амбициозный, в каждой игре нужно выигрывать".
Незважаючи на прикру поразку, Портовик продовжує одноосібно лідирувати у чемпіонаті області , у маріупольської команди після двадцяти двох турів сорок два очка. У команди Славхліб зі Славянська на два очка менше, але вона має гру у запасі. Тридцять сім очок у футболістів Конті.
Гетьман - тренер: "Игра была равная, мог победить любой. Мы не реализовали свои моменты, совершили пару ошибок и получили гол. Но шансы на первое место у нас хорошие".
Наступну зустріч чемпіонату Донецької області Портовик зіграє десятого жовтня у Донецьку з Титаном.

Просмотров: 1046 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0