• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 14 » Боротьба
Боротьба
18:12
Турнір з греко-римської боротьби пам"яті заслуженого тренера України Миколи Пустовалова пройшов у двох вікових категоріях і зібрав понад сто вісімдесят спортсменів з України, Росії та Вірменії. Чемпіони змагань визначалися у десяти вікових категоріях.
Заслужений тренер України Микола Пустовалов виховав не одне покоління маріупольських борців греко- римського стиля. Більшість тих, хто зараз тренує маріупольських хлопців вважають його своім вчителем. Колись саме у Пустовалова починав займатися цим нелегким видом спорту і майбутній чемпіон світу Рустам Аджи.
Кулішенко - директор КДЮСШ-3: "Это был талантливый тренер, прекрасный педагог, находил общий язык с детьми. Память о таких людях незабываема, мы стараемся прводить этот турнир ежегодно, сделали его традиционным".
У цьому році у турнірі взяли участь сто вісімдесят чотири спортсмена з Росії, Вірменії та України. Нашу країну представляли борці з автономної республіки Крим, Запоріжжя, Луганська, Стаханова, Донецька, Київа та господарі килима. Чемпіони визначалися у двох вікових категоріях, серед юнаків віком тринадцять- чотирнадцять та п"ятнадцять- шістнадцять років.
Кулішенко: "Тренеры смотрят на своих воспитанников, кто чего стоит, кто чего может, что и кому дальше делать, как работать с ребятами и плюс это популяризация."
У молодшій віковій групі у ваговій категорії до п"ятидесяти трьох кілограмів у поєдинку за третє місце зустрілися Грай Ховакимян з Вірменії та Сергій Видренко з маріупольської спортшколи Олімпік. Перемогу по очках одержав вірменський борець, який і став бронзовим призером турниру. Тренує Ховакимяна Ашот Хачатурян, який привіз на ці змагання чотирьох спортсменів.
Хачатурян:"Он занимается четыре года, есть успехи, работаем. Мы уже два раза были здесь, был чемпион, сейчас третье место, финалист есть".
Ще один борець з Вірменії став переможцем турніру. А взагалі найбільше чемпіонів змагань представляютть Маріуполь- їх дев"ять, п"ять перших місць у борців зі Стаханова.


Просмотров: 1487 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0